HomeStiri Mondene Theo Rose a ales un moment nepotrivit pentru vacanță? Artista a dezvăluit totul

Theo Rose a ales un moment nepotrivit pentru vacanță? Artista a dezvăluit totul

autor Bodnar Anca
Data publicării: Data actualizării: 755 views
Theo Rose a ales un moment nepotrivit pentru vacanță? Artista a dezvăluit totul in Stiri Mondene
  • Theo Rose a luat o pauză de la muncă și a plecat în vacanță
  • Vedeta a căutat marea și soarele în Thailanda, dar nu se aștepta la ceea ce a găsit acolo
  • Ce i-a stricat planurile vedetei în vacanța mult așteptată?

Theo Rose a luat o pauză de la muncă și a plecat alături de sora sa, Raluca Diaconu, dar și alături de noul ei iubit, Anghel Damian, într-o vacanță exotică, în Thailanda. Se pare că vedeta a terminat filmările pentru serialul în care a jucat, „Clanul”, dar și pentru show-ul de talente „Vocea României” și a ținut neapărat să evadeze din capitală într-un loc exotic.

Vedeta a povestit entuziasmată pe rețelele de socializare că va pleca într-o vacanță bine meritată, și că abia așteaptă să stea la plajă, să se bucure de soare, să se bronzeze și să profite de valuri.

Întâmplări neașteptate în vacanța mult visată

Deși peisajul este unul de vis, se pare că nu tot ce se întâmplă acolo este pe placul vedetei. Vremea nu a fost deloc de partea ei, iar asta i-a adus mari bătăi de cap.

Theo Rose își ține, în permanență, fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă acolo, iar de această dată le-a spus faptul că nu a reușit să doarmă din cauza valurilor, dar și că vremea este una total neașteptată, cu plaie și vânt.

„Am dormit trei ore, atât am putut eu să dorm, m-au trezit valurile astea. Dacă n-am văzut așa ceva în viața mea, de unde să știu eu să dorm pe muzică de valuri, că nu știam. Am prins o vreme superbă, m-am uitat la vreme și numai așa o să fie. Oriunde te-ai duce pe aici prin Thailanda, orice insulă ai alege, stai în ploaie. Dar dacă mă întrebi, în Thailanda ai fost? Am fost, am închiriat o vilă, îți dădea o lacrimă în colțul ochiului dacă vedeai.”, a povestit amuzată Theo Rose pe o rețea de socializare, spre deliciul fanilor care sunt non stop cu ochii pe ea.

Deși nu este totul exact așa cum și-ar fi dorit, Theo Rose se bucură din plin de liniștea și relaxarea pe care i-o oferă Thailanda, alături de sora și de iubitul ei. Aceasta se trezește de dimineață și așteaptă orice rază de soare, pentru a se putea bucura și de un bronz frumos, nu doar de peisajele de vis pe care i le oferă destinația superbă pe care a ales-o pentru a-și petrece timpul liber.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed