Home Stiri Theo Rose face dezvăluiri din culisele emisiunii „Vocea României”: „E o ciondăneală”

Theo Rose face dezvăluiri din culisele emisiunii „Vocea României”: „E o ciondăneală”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 310 views 3 minute timp de citit
  • Theo Rose este unul dintre jurații emisiunii „Vocea României”.
  • Aceasta face echipă cu Smiley.
  • Artista a făcut mai multe declarații despre emisiune.

Theo Rose face parte din juriul emisiunii „Vocea României”, alături de Smiley. Pentru prima dată în istoria emisiunii, două persoane împart scaunul de jurat.

În cadrul unui interviu acordat pentru cancan.ro, artista a făcut mai multe declarații din culisele emisiunii, spunând cât sunt de reale certurile dintre antrenori atunci când vine vorba de obținerea unui concurent.

Ce spune Theo Rose despre emisiunea „Vocea României”?

„E o ciondăneală foarte mișto, dar și așa, sunt înțepături reale, că noi ne certăm acolo la modul foarte serios pentru concurenți. Mi-au trebuit vreo două zile să îmi găsesc locul exact în scaun, că am avut niște mici rețineri.

«Bă, sunt mai mică decât oamenii ăștia de aici!», nu pot să fii obraznic, nu poți să le întorci niște vorbe, trebuie să o faci cumva cu tact, adică trebuie să fie cu o limită a bunului-simț. Dar și ei au fost foarte drăguți cu mine, și Tudor Chirilă de care m-am temut un pic. E de o inteligență extraordinară, te face, la un moment dat, să te simți vulnerabil, slab în fața lui. Și știe să facă un moment din orice spune, ceea ce e extraordinar!”, a povestit aceasta.

Artista se declara nerăbdătoare să înceapă competiția

„Mi-am petrecut ani buni ai copilăriei concurând la diferite festivaluri de muzică. «Vocea României» ar fi fost un ideal pentru mine, doar că am copilărit la țară și, atunci, nu am reușit să visez chiar atât de departe la vârsta aceea.

După care, am venit la liceu în București și mi-a fost teamă să mai particip la un concurs de o asemenea anvergură, nu știam ce îmi rezervă viitorul, dar uite-mă astăzi, aici, în fața multor oameni talentați, concurenți la «Vocea României». Sunt deschisă alături de Smiley să îi ajutăm, să îi îndrumăm și să le pun și eu pe tavă tot ce am învățat până acum în anii de succes ai carierei mele. Sper să le fie de folos și sper să primesc de sus, de la Dumnezeu, inspirație, generozitate și bună dispoziție, ca să pot să îi destresez”, a spus Theo Rose, conform vbiz.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies