Home Stiri Theo Rose își face debutul în actorie. Cum a ajuns vedeta să joace într-un serial important?

Theo Rose își face debutul în actorie. Cum a ajuns vedeta să joace într-un serial important?

autor Bodnar Anca
79 vizualizari
  • Theo Rose își face debutul în actorie
  • Vedeta va interpreta rolul Verei, fiica unui cap mafiot
  • S-a prezentat la casting dintr-o joacă și a obținut rolul vieții ei

De ceva vreme, Theo Rose este în permanență în lumina reflectoarelor, fiind extrem de iubită și apreciată atât pentru vocea ei inconfundabilă, cât și pentru personalitatea sa.

Theo Rose se remarcă întotdeauna atunci când începe să cânte, însă acum își face debutul și în actorie, prin interpretarea unui rol important într-un serial Tv românesc ce se va difuza în curând la Pro Tv.

Totul a început cu o joacă, dar a obținut rolul mult dorit

„M-am dus la casting exact într-o joacă, așa. Cineva m-a sunat și mi-a spus că se dă casting pentru un serial. “Du-te și tu să vezi dacă faci ceva acolo! Îți trimit scenariul, învață alea și du-te!” Așa am și făcut, eu eram chiar la munte, am învățat replicile în mașină, în drum spre București, am fost, am dat castingul, am intrat ca un soare, m-am distrat, mi-a plăcut foarte tare la casting.

M-am bucurat de experiență, pentru că nu am avut niciun fel de așteptare. Am învățat că orice probă dau pentru orice, e o lecție pentru mine, e un prag pe care îl depășesc. Așa că nu mai refuz deloc, nimic, pentru că sunt convinsă că din fiecare chestie pe care o fac, am de învățat.

M-am dus, am făcut acolo cât m-a dus capul să fac, după care am fost sunată ulterior, spre marea mea mirare, și am primit vestea că am luat rolul acesta. Am crezut că e o glumă, nu m-am așteptat nicio secundă la chestia asta.”, a povestit Theo Rose pentru PlayTech.

Theo Rose va fi Vera, fata unui cap mafiot

Theo Rose este foarte încântată de ceea ce se întâmplă în viața ei, de rolul pe care îl va interpreta în serial, și vorbește cu mândrie despre acesta.

„Vera este o tipă responsabilă, așa cum sunt și eu, îi place să afle adevărul, privește foarte mult în ochi oamenii cu care interacționează, lucru pe care și eu îl fac și e o tipă unsă așa cu toate alifiile care a trăit prin foarte multe medii, cunoaște cumva mai multe nuanțe ale vieții și ale personalității ei, exact ca mine. Are latura feminină mult mai accentuată. Are un statut social, este fata unui cap mafiot, este avocată totodată, deci are un rol foarte important care implică multe riscuri, trebuie să apere mafia și atunci ea exploatează foarte mult latura asta feminină, se folosește de ea ca să câștige foarte multe dintre cazuri.”, a mai povestit vedeta.

 

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies