Home Stiri Theo Rose, la un pas să refuze scaunul de jurat de la „Vocea României”

Theo Rose, la un pas să refuze scaunul de jurat de la „Vocea României”

autor Mirela
420 views 3 minute timp de citit
  • Theo Rose face parte din juriul emisiunii „Vocea României” și va împărți scaunul cu Smiley.
  • Amândoi vor trebui să se pună de acord asupra momentului în care vor apăsa butonul roșu.
  • Theo Rose a mărturisit că voia să refuze, deoarece nu ar fi fost pregătită pentru acest pas important.

Theo Rose face parte din juriul emisiunii „Vocea României”. Pentru prima dată în cadrul emisiunii, aceasta va împărți scaunul cu Smiley, ceea ce înseamnă că amândoi vor trebui să se pună de acord asupra momentului în care vor apăsa butonul roșu.

În cadrul unui podcast, aceasta a fost întrebată dacă ar accepta propunerea de a face parte din juriul emisiunii „Vocea României”. Cu toate că întrebarea a venit cu ceva timp înainte ca propunerea să-i fie făcută, aceasta a mărturisit că ar refuza, deoarece nu ar fi pregătită pentru acest pas important. Cu toate acestea, la câteva săptămâni distanță, lucrurile se pare că s-au așezat altfel în viața ei.

Ce a spus Theo Rose despre emisiunea „Vocea României”?

„Eu nu cred că mi-am dorit așa de mult proiectul ăsta și când am fost întrebată înainte dacă mi-ar plăcea. Eram într-un podcast, la Horia Brenciu, el mi-a pus întrebarea asta: «Dacă ai primi propunerea să devii antrenor în juriul Vocea României»?

Am zis că aș refuza, pentru că am zis că e mult prea devreme ca eu să fac chestia asta. Cred că nu e momentul potrivit, cred că mai am multe de demonstrat ca să ajung să ocup un loc în juriul de la «Vocea României». Astea au fost cuvintele mele. Am fost chemată la casting, eu nu am probleme, la castinguri mă duc, le încerc pe toate și de undeva sare iepurele”, a spus aceasta în cadrul podcast-ului lui Horia Brenciu.

Artista nu a considerat că întrunește calitățile necesare

„M-am dus la castinguri, apoi am purtat discuții cu producătorii și eu le-am spus: «Băi, eu singură nu aș veni, să ocup acolo un scaun, nu simt că e momentul pentru mine, nu o să am probabil credibilitate în fața concurenților, pentru că sunt nouă, sunt mică, știu exact ce am de oferit». Eu am studiat, sunt un om care are noțiuni muzicale și tehnice, dar îmi e frică că nu vor avea încredere în mine, adică eu cred că mai am de demonstrat niște lucruri ca să pot să-i fac pe concurenți să aibă încredere în mine.

Atunci, Smiley a zis: «Ia stați așa! Hai cu mine pe scaun la Vocea României! Hai să îți arăt eu cum se face, că trebuie să ai încredere în tine, în chestia astam pentru că avem de învățat de la absolut oricine și tu ești una dintre vocile importante ale generației tale și chiar ar avea ce să învețe. Doar nu te chemau oamenii ăștia la casting pentru că ești nimic. Dacă ai luat castingul ăsta, înseamnă că ești potrivită pentru a fi în juriul de la Vocea României»”, a mai spus aceasta.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies