Theo Rose reacționează, după ce lumea continuă să vorbească despre despărțirea ei de Alex Leonte

Share

  • În urmă cu doar două zile, Theo Rose a anunțat că s-a despărțit de iubitul ei, Alex Leonte.
  • După o relație de durată, Theo Rose și Alex Leonte au ajuns la concluzia că nu mai pot continua relația.
  • Comentariile au continuat din partea celor din jur, iar artista a avut o nouă reacție acum.

În urmă cu doar două zile, Theo Rose a anunțat că s-a despărțit de iubitul ei, Alex Leonte, după ce presa a anunțat acest lucru înaintea ei. După o relație de durată, Theo Rose și Alex Leonte au ajuns la concluzia că nu mai pot continua relația, motiv pentru care au decis să o ia pe drumuri diferite.

După ce informația a ajuns în presă, Theo a confirmat și ea acest lucru și a lăsat lucrurile așa, fără să mai facă prea multe comentarii. Cu toate acestea, chiar dacă ea a decis să păstreze tăcerea, comentariile au continuat din partea celor din jur, iar artista a avut o nouă reacție acum.

Theo Rose nu a mai răbdat și și-a spus punctul de vedere

Jurata de la PRO TV a declarat că este conștientă de ceea ce se întâmplă în jurul ei și știe foarte bine ceea ce spun cei din jur despre faptul că a început o nouă relație.

Cu toate că artista a declarat că despărțirea dintre ea și Alex a avut loc în urmă cu mai multe săptămâni și nimeni nu a înșelat pe nimeni, comentariile în care ea este acuzată de acest lucru încă sunt făcute.

„Mă prieteni, să știți că eu nu mă fac că plouă! Eu văd tot ce se întâmplă în jurul situației ăsteia și stau și încasez că dacă Dumnezeu a îngăduit să se întâmple așa, înseamnă că o ști el mai bine de ce și că o fi mai bine. O să ne arate timpul care a fost scopul real al acestei întâmplări. Nu mi-e frică de asta. Eu ce era de spus, v-am spus. Și n-am mancat r***t. Oi mai fi mâncat eu așa, de-a lungul timpului, dar acum, nu”, a spus Theo.

Artista a continuat să le dea peste nas celor din jur

În încheiere, Theo a adăugat faptul că lumea nu trebuie să facă o așa mare tragedie pentru că ea s-a despărțit, deoarece oamenii la final, oricum, fie din cauza vieții, fie pentru că lucrurile nu mai merg între ei, se despart. Mai mult decât atât, se poate observa cu ochiul liber faptul că Theo a trecut peste fosta relație și acum se bucură din plin de povestea cu noul iubit.

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news