Home Stiri Theo Rose recunoaște că are anxietate. Cum ține artista stările sub control?

Theo Rose recunoaște că are anxietate. Cum ține artista stările sub control?

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 376 views 2 minute timp de citit
  • Theo Rose se numără printre persoanele care se confruntă cu stări de anxietate.
  • Acestea sunt din ce în ce mai des întâlnite, dar artista a reușit să iasă învingătoare și să le țină sub control.
  • Jurata de la „Vocea României” și-a deschis sufletul și le-a împărtășit fanilor câte ceva din propria experiență.

Depresia și anxietatea sunt simptomele pe care din ce în ce mai multe persoane le au și, din nefericire, și Theo Rose este victima lor.

Cu toate acestea, artista susține că a reușit să le dea de cap, însă a reușit să facă acest lucru fără să apeleze la pastile. Aceasta susține că cel mai sănătos mod prin care oamenii pot scăpa de stările de anxietate este dacă merg la psiholog, deoarece este o variantă mult mai bună.

Theo Rose nu s-a sfiit și a spus exact ceea ce se întâmplă

Mai mult decât atât, Theo Rose a făcut și câteva declarații despre călătoria ei din acest punct de vedere și a explicat și care sunt stările fizice prin care trece în momentul în care crizele de anxietate încep să se resimtă.

„Ele fac parte din mine acum. Le iubesc ca pe copiii mei. Am reușit și fără (n.r. pastile) și chiar se poate, vă recomand să mergeți la terapie și să alegeți calea grea care este mult mai sănătoasă. Eu sunt foarte mândră că n-am apelat la antidepresive, mi-a fost frică”, a spus aceasta în mediul online.

Artista a povestit cum se manifestă stările de anxietate

„La mine anxietatea, respectiv atacurile de panică, ce nu au întârziat să apară, au început să se manifeste în momentul în care am simțit că se pune foarte mare presiune pe mine. Eu puneam presiunea asta pe mine într-un context cu niște oameni, cu cântat. Era o situație pe care eu o vedeam ca pe o mare oportunitate, așa mi-a fost și prezentată și eu, atunci, puneam foarte mare presiune pe mine, ca oamenii de lângă mine să fie mulțumiți.

Frica asta nu se manifestă doar la nivel de gând, începe inima să îți bată accelerat, începi să respiri necontrolat, te strici la stomac, se întâmplă niște lucruri atunci când te apucă criza de anxietate. Atunci e foarte important să înveți să respiri”, a mai spus aceasta.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies