Home Stiri Theo Rose si-a lasat iubitul si a doua zi a sarit in bratele lui Anghel Damian?

Theo Rose si-a lasat iubitul si a doua zi a sarit in bratele lui Anghel Damian?

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 366 views 2 minute timp de citit
  • Theo Rose a format un cuplu cu Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin, și a început o relație cu Anghel Damian.
  • Cei doi s-au despărțit în urmă cu ceva timp, dar vestea s-a aflat abia acum, când paparazzii cancan.ro au surprins-o pe Theo la brațul unui alt bărbat.
  • Antrenoarea de la „Vocea României” a declarat că nu și-a înșelat iubitul, ci că s-au despărțit de comun acord.

Fanii lui Theo Rose au avut parte de un șoc în această dimineață, atunci când paparazzii cancan.ro au publicat poze cu Theo Rose și actualul ei iubit care nu este Alex Leonte. După ce pozele au fost preluate de întreaga presă, artista, în cele din urmă, a vorbit despre cele întâmplate.

Jurata de la PRO TV a confirmat ceea ce s-a întâmplat, dar a ținut să menționeze faptul că nu l-a înșelat pe fostul ei partener și nici el pe ea, ci că lucrurile au venit de la sine.

Ce spune Theo Rose despre despărțirea de Alex Leonte?

Theo Rose a ținut să facă mai multe lămuriri, după ce, în urma informațiilor care s-au aflat, s-au insinuat fel de fel de lucruri despre cele întâmplate.

„Măi oameni, a apărut acest articol în Cancan, articolul din care reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea. Lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine, doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea.

Eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea și să anunț eu la un moment dat, să trec prin ele. Că s-a întâmplat asta, că ne-am despărțit”, a spus Theo Rose.

Jurata a asigurat că nu a fost vorba de infidelitate

„Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel, noi am vorbit despre asta, ne-am despărțit în, primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea.

L-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis și o să ne fim alături unul altuia. Ne-am despărțit cât se poate de frumos, am fost cât se poate de sinceră și corectă cu Alex, el vă poate confirma chestia asta”, a mai spus artista.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies