HomeStiri Mondene Theo Rose spune cum decurge, de fapt, relația cu Anghel Damian. Aceasta a fost acuzată de infidelitate

Theo Rose spune cum decurge, de fapt, relația cu Anghel Damian. Aceasta a fost acuzată de infidelitate

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 902 views
Theo Rose spune cum decurge, de fapt, relația cu Anghel Damian. Aceasta a fost acuzată de infidelitate (3) in Stiri Mondene
  • Jurata de la PRO TV se despărțise de iubitul ei, fără ca aceasta să anunțe.
  • În momentul în care a fost surprinsă cu noul ei partener, toată lumea a acuzat-o că l-a despărțit de fosta lui iubită.
  • Theo Rose a luat atitudine și le-a spus tuturor cum au stat lucrurile.

Theo Rose a uimit pe toată lumea, în urmă cu doar câteva săptămâni, atunci când a fost surprinsă de paparazzii cancan.ro alături de Anghel Damian. Jurata de la PRO TV se despărțise de iubitul ei, fără ca aceasta să anunțe.

Așadar, în momentul în care a fost surprinsă cu noul ei partener, toată lumea a acuzat-o că l-a despărțit de fosta lui iubită. Imediat ce informațiile au apărut în presă și imediat ce a fost trasă la răspundere de unii internauți, Theo Rose a luat atitudine și le-a spus tuturor cum au stat lucrurile.

Theo Rose spune cum decurge, de fapt, relația cu Anghel Damian. Aceasta a fost acuzată de infidelitate (1) in Stiri Mondene

Theo Rose este mai fericită ca oricând pentru relația cu Anghel Damian

Artista a mărturisit că despărțirea a avut loc de comun acord, dar și faptul că lucrurile nu sunt adevărate, deoarece ea nu l-a despărțit pe actualul ei partener.

De curând în cadrul unui interviu acordat pentru click.ro, Theo Rose a spus cum decurge relația ei cu Anghel Damian. Artista este cum nu se poate mai fericită, deoarece lucrurile par să meargă foarte bine între ei, ceea ce nu poate decât să o bucure.

De asemenea, jurata de la „Vocea României” susține că totul decurge natural între ea și între partenerul ei, deoarece niciunul dintre ei nu este vinovat de eșecul relațiilor celuilalt.

Theo Rose spune cum decurge, de fapt, relația cu Anghel Damian. Aceasta a fost acuzată de infidelitate (2) in Stiri Mondene

Jurata vede în actualul iubit un model de urmat

Mai mult decât atât, aceasta susține că, pentru ea, Anghel Damian este un adevărat exemplu și îl apreciază foarte mult. Artista are foarte multe lucruri de învățat de la el și, de asemenea, susține că, în relația lor, domnesc fericirea și liniștea.

Cei doi au reușit să gestioneze foarte bine zvonurile care apăruseră în urmă cu ceva timp, iar situația tensionată creată de relația lor a ajuns la final.

Theo Rose spune cum decurge, de fapt, relația cu Anghel Damian. Aceasta a fost acuzată de infidelitate (4) in Stiri Mondene„Am foarte multe de învăţat de la Anghel și sunt bucuroasă să fiu lângă un om pe care îl privesc cu admiraţie, la fel cum a fost şi în trecut, ca să nu se facă o comparaţie greşită. E un alt moment al vieţii mele pe care îl trăiesc aşa cum ar trebui, cu bucurie”, a spus Theo Rose pentru click.ro…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed