Home Stiri Theo Rose, taxată dur de Lia Bugnar: „Niciun fel de pregătire”

Theo Rose, taxată dur de Lia Bugnar: „Niciun fel de pregătire”

autor Mirela
290 views 2 minute timp de citit
  • Marile nume ale PRO TV-ului s-au întâlnit la evenimentul de lansare a grilei postului.
  • Printre vedetele care au participat s-au numărat și Theo Rose, Anghel Damian și Lia Bugnar.
  • Lia Bugnar a făcut mai multe comentarii subtile la adresa lui Theo Rose.

Marile nume ale PRO TV-ului s-au întâlnit la evenimentul de lansare a grilei postului pentru toamna care stă să înceapă, iar printre vedetele care au participat s-au numărat și Theo Rose, noua antrenoare de la „Vocea României”, Anghel Damian și Lia Bugnar.

Aerul a fost destul de greu de respirat, deoarece, de câteva săptămâni, se spune că Anghel Damian a părăsit-o pe Lia Bugnar pentru Theo Rose, iar toți trei lucrează la noul serial ce se va difuza pe PRO TV, „Clanul”. Lia Bugnar este scenarista proiectului, iar Theo Rose este unul dintre actori.

În cadrul unui interviu acordat pentru cancan.ro, Lia Bugnar a făcut mai multe comentarii subtile la adresa lui Theo Rose, ceea ce dă de înțeles că lucrurile nu stau prea bine între cele două.

„Chiar am grijă la fiecare replică a fiecărui personaj. Când se întâmplă să joace în film oameni care nu au niciun fel de pregătire actoricească, cum se întâmplă să fie Theo Rose și cum mai sunt câțiva oameni în film, puțini, mai puțini ca la «Vlad», sunt mult mai atentă la ce scriu, pentru că, realmente, lor trebuie să le dai replici extraordinar de eficiente și de percutante, care să funcționeze.

Nu e nimic facil acolo, e greu ce fac toți actorii din film. Realmente, când știu că un om vine cu o frică mai mare decât alții, pentru că nu are pregătirea necesară, pentru că e o întâmplare din viața lui care poate să fie terifiantă, n-ai mai făcut asta. Am mai mare grijă la cum scriu!”, a spus Lia Bugnar pentru sursa menționată anterior.

Întrebată dacă noua tunsoare pe care și-a făcut-o are legătură cu despărțirea de Anghel Damian, aceasta a spus că, de fapt, s-a tuns de mult, dar nimeni nu a băgat în seamă acest lucru.

Fosta concurentă de la ”Asia Express” a ținut să puncteze că despărțirea de fostul partener nu a influențat-o în acest sens.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies