Home Stiri Theo Rose va juca într-un serial care se va difuza la Pro TV

Theo Rose va juca într-un serial care se va difuza la Pro TV

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 273 views 2 minute timp de citit
  • Theo Rose face parte din producția serialului „Clanul” ce va fi difuzat la Pro TV.
  • Artista deja este antrenoare la „Vocea României”, alături de Smiley.
  • Aceasta nu se aștepta să primească o nouă ofertă atât de repede.

Theo Rose se pare că a dat lovitura și în televiziune, nu doar pe plan muzical. Aceasta, după ce a acceptat oferta de a juriza în cadrul emisiunii „Vocea României”, a mai primit o nouă ofertă care a încântat-o la fel de tare.

Aceasta va juca într-o producție cinematografică și abia așteaptă să arate ce poate și din acest punct de vedere. În trecut, Theo Rose a vrut să studieze muzica, însă nu a fost să fie, motiv pentru care s-a îndreptat către actorie.

Theo Rose va fi și vedetă de film

„M-am dus la casting exact într-o joacă, așa. Cineva m-a sunat și mi-a spus că se dă casting pentru un serial care se va face la Pro TV. «Du-te și tu să vezi dacă faci ceva acolo! Îți trimit scenariul, învață alea și du-te!». M-am dus, am făcut acolo cât m-a dus capul să fac, după care am fost sunată ulterior, spre marea mea mirare, și am primit vestea că am luat rolul acesta. Am crezut că e o glumă, nu m-am așteptat nicio secundă la chestia asta”, a povestit artista pentru cei de playtech.ro.

Artista caută următoarea voce alături de Smiley

„E o ciondăneală foarte mișto, dar și așa, sunt înțepături reale, că noi ne certăm acolo la modul foarte serios pentru concurenți. Mi-au trebuit vreo două zile să îmi găsesc locul exact în scaun, că am avut niște mici rețineri.

«Bă, sunt mai mică decât oamenii ăștia de aici!», nu pot să fii obraznic, nu poți să le întorci niște vorbe, trebuie să o faci cumva cu tact, adică trebuie să fie cu o limită a bunului-simț. Dar și ei au fost foarte drăguți cu mine, și Tudor Chirilă de care m-am temut un pic. E de o inteligență extraordinară, te face, la un moment dat, să te simți vulnerabil, slab în fața lui. Și știe să facă un moment din orice spune, ceea ce e extraordinar!”, a povestit aceasta.

„Mi-am petrecut ani buni ai copilăriei concurând la diferite festivaluri de muzică. «Vocea României» ar fi fost un ideal pentru mine, doar că am copilărit la țară și, atunci, nu am reușit să visez chiar atât de departe la vârsta aceea”, a spus Theo Rose, conform vbiz.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies