Home Stiri Ți-l mai amintești pe Dan Bordeianu? Iată cum arată în prezent și cu ce se ocupă de când nu mai apare la TV!

Ți-l mai amintești pe Dan Bordeianu? Iată cum arată în prezent și cu ce se ocupă de când nu mai apare la TV!

autor Negriu Elena
4 vizualizari

Dan Bordeianu, acum în vârstă de 43 de ani, frângea inimi pe bandă rulantă în urmă cu circa 15 ani, când interpreta rolul principal în telenovelele de succes Numai iubirea, Lacrimi de iubire, Iubire ca-n filme.

De când a renunțat să mai apară la TV, viața acestuia s-a schimbat foarte mult: și-a format o familie, s-a retras în Brănești, s-a dedicat artei lemnului și încă mai interpretează roluri însă doar pe scena teatrelor.

Într-un interviu pentru Formula As, Dan Bordeianu a vorbit despre cum se desfășoară viața sa în prezent și a dezvăluit faptul că s-a mutat cu familia în casa construită de tatăl său.

„Cu fabuloasa mea soţie, Teodora, cu magnifica mea fiică, Maria, cu cea mai relaxată fiinţă de pe pământ, motanul Ariel – şi el salvat de la moarte precum lemnele mele. Îmi place casa noastră de la Brăneşti. A fost iniţial construită de tata, între 1980 şi 1990. Încet, piatră cu piatră. Tata s-a stins în 1997, dar eu am refuzat să o vindem, chiar dacă sora mea şi mama parcă asta voiau. Simţeam că rămăsesem bărbatul din familie, că trebuia să am grijă de ele, dar nu am vrut să vând.

Cu banii de student am început să renovez casa, iar când lucram în televiziune, chiar mi-a mers mai bine şi am putut să o pun la punct. Apoi am hotărât să mă mut în ea, am mărit-o treptat, m-am jucat cu arhitectura, cu designul, iar azi încă tot nu mă satur să mă uit în jur şi să mă minunez. Îmi place. Sunt foarte norocos”, a declarat Dan Bordeianu.

„Am şi eu demonii mei, dar am avut mai mulţi în trecut. Acum pot spune că sunt într-o zonă de echilibru. Când rostesc aceste cuvinte, ele îmi sună ciudat. Dar chiar sunt. Probabil, pentru că luptele care s-au dat în mine în trecut au fost cauzate şi de faptul că nu trăiam în prezent…

Mă urmărea trecutul şi mă speria viitorul. Acum am învăţat să pun o fundiţă (aşa cum prind crăpăturile lemnului în lucrările mele) peste aceste imperfecţiuni şi să mă bucur de prezent. Nici măcar faptul că Maria creşte văzând cu ochii nu mă mai sperie, doar mă bucur la maximum de fiecare secundă fabuloasă petrecută alături de ea”, a mai spus acesta.

Surse: libertatea.ro, viva.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!