Home Stiri Tiberiu Argint a aflat cel mai întunecat secret al Andreei Bălan. Iată cum a reacționat!

Tiberiu Argint a aflat cel mai întunecat secret al Andreei Bălan. Iată cum a reacționat!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 708 views 2 minute timp de citit

Andreea Bălan și-a găsit liniștea în brațele lui Tiberiu Argint. Cei doi sunt împreună din vara acestui an, după doar câteva luni de când Andreea și George Burcea anunțaseră că divorțează. Cu toate acestea, Tiberiu a aflat că Andreea nu mai poate face copii, dar vrea să rămână lângă ea, indiferent de circumstanțe.

În timpul celei de-a doua nașteri, artista a făcut un stop cardio-respirator, fiind readusă la viață câteva minute mai târziu. Recent, Andreea a fost operată de urgență din cauza unor probleme abdominale. Din păcate, aceste probleme nu îi mai dau voie să aducă pe lume un alt copil.

„Una e să spui «Da, ne oprim la doi copii, că aşa vrem noi» şi alta e să nu mai ai opţiune. Normal că te deranjează acest lucru. Dacă peste cinci-şase ani mi-aş fi dorit din nou să mai am un copil? Nu mai există această posibilitate sub nicio formă. Poate doar să adopt sau să apelez la o mamă-surogat”, a declarat, la un moment dat, vedeta.

„Discutând cu tot felul de medici și spunând că mă deranjează că nu mai pot face copii, am avut o discuție interesantă cu o doctoriță foarte draguță care mi-a explicat că a apelat la o mamă-surogat, dar a fost mai complicat, la modul că sora mamei respective a născut copilul și, pentru că în România nu e legală procedura, a fost necesar procesul de adopție. Astfel, în acte, copilul este adoptat și mie, personal, mi se pare o tâmpenie.

Mi se pare că trebuie să existe această opțiune pentru că există multe femei în situația mea care nu mai pot face copii. Eu am o prietenă care încearcă de ani să rămână însărcinată in vitro și nu reușește. E păcat, de ce să nu oferi această șansă?

Sunt multe femei care, pentru bani, vor să poarte copilul altei femei. Poate ele au nevoie de acei bani și, în felul ăsta, pot ajuta și alte femei care nu pot face copii. Mi se pare o prostie că statul roman nu permite lucrul acesta”, a mai declarat fosta soție a lui George Burcea…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies