HomeStiri Tiberiu Argint s-a folosit de imaginea Andreei Bălan pentru a-şi deschide propria afacere

Tiberiu Argint s-a folosit de imaginea Andreei Bălan pentru a-şi deschide propria afacere

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 549 views 2 minute timp de citit

Andreea Bălan şi Tiberiu Argint au format un cuplu mai bine de un an, luând decizia de a pune punct relaţiei, dar fără a spune motivul care i-a adus aici. Cu toate acestea, se pare că fostul iubit al artistei a avut foarte mult de câştigat de pe urma acestui lucru.

12Conform celor de la cancan.ro, Tiberiu Argint a trecut de la angajat la patron, după ce ar fi făcut lobby, cumpărând franciza de la compania la care lucra, o companie daneză de electricitate. Franciza a fost cumpărată pentru ţara noastră, lucru ce l-a ajutat foarte mult pe planul profesional.

Mai mult decât atât, se pare că ceea ce i-a convins pe danezi să accepte acest lucru a fost argumentul lui conform căruia compania ar avea foarte mult de câştigat deoarece iubita sa, Andreea Bălan, este foarte cunoscută în România şi imaginea brandului ar fi avantajată.

13Se pare că Andreea Bălan nu a stat cu mâinile în sân, deoarece întreaga acţiune a avut loc atunci când erau împreună şi a menţionat în mediul online compania care era, deja, a lui Tiberiu Argint.

„Pentru mine, aceste experiențe au fost lecții de viață care m-au transformat și m-au format omul de azi. Am înțeles că de jos nu ai unde să te duci decât în sus. Chiar dacă, uneori, oboseam, îmi luam răgaz, mă odihneam sufletește și, apoi, o luam de la capăt cu mai multă ambiție.

14Am ales să renasc de fiecare dată mai puternică, mai înțeleaptă și mai încrezătoare în forțele proprii. Cu toții trecem prin diferite experiențe și e foarte important cum le lăsăm să ne definească. Alege să le privești nu ca pe eșecuri, ci ca pe lecții, ca să fii un om mai bun, mai încrezător și mai iubitor cu tine și cu cei din jur”, a spus artista pe pagina sa de Instagram, după despărţire…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed