Home Stiri Tibi Clenci i-a luat locul lui Cătălin Botezatu la Kanal D

Tibi Clenci i-a luat locul lui Cătălin Botezatu la Kanal D

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 821 views 2 minute timp de citit

Cătălin Botezatu a decis să plece din juriul emisiunii Bravo, ai stil!, după mai mulți ani de colaborare. Pe cât de surprinzătoare a fost vestea plecării acestuia, pe atât de surpinzător este și numele persoanei care îl va înlocui pe celebrul designer.

Tibi Clenci este noul membru al juriului emisiunii de la Kanal D, un fotograf profesionist și cu multe colaborări de renume. Acesta a încheiat contracte cu: GQ Spain, GQ Brazil, Vogue Japan, Vogue India și Elle France, iar lista poate continua. De asemenea, Tibi este cel care a fondat agenția Allure Management și a fost premiat cu 3 Elle Awards pentru titlul de „Cel mai bun fotograf din România”.

Mai mult decât atât, noul jurat el emisiunii Bravo, ai stil! a fost și director de creație pentru: Vogue Taiwan, Vogue Arabia și Daily Telegraph.

„Mă animă în permanență dorința de a cunoaște oamenii și de a scoate în evidență cele mai profunde trăiri ale lor, sunt inspirat de povești și de interacțiunea cu oamenii.

Ca jurat la «Bravo, ai stil! Celebrities», voi fi un artist în căutarea muzei, a acelei persoane care reușește să inspire, să se transpună în poveste asemeni unei actrițe care, atunci când îmbracă hainele personajului, reușește să îi îmbrățișeze și caracterul”, a spus Tibi despre noul său rol din televiziune.

Fotografiile sale, de-a lungul timpului, au apărut nu doar în revistele menționate anterior, ci și în: Style Rusia, GQ Brazil, GQ Spania, Marie Claire Turcia și Elle Germania…

Tibi Clenci a reușit să se facă remarcat nu doar în industria fotografiei, ci a reușit acest lucru și în industria modei, fapt ce va face ca ochii săi vigilenți să nu treacă peste niciun aspect și se așteaptă ca exigența sa să fie la fel de impunătoare ca cea a lui Cătălin Botezatu.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies