HomeStiri Mondene Tili Niculae, despre viaţa de familie

Tili Niculae, despre viaţa de familie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
tili6 in Stiri Mondene

De curând, actriţa Tili Niculae a dezvăluit într-un mesaj postat pe propriul său blog, câteva lucruri despre carieră şi viaţa de familie. Aceasta a recunoscut că viaţa de familie nu este una tocmai uşoară, şi încearcă să facă tot ce poate pentru a fi o soţie şi o mamă bună.  

tili6

 “Încerc să fiu mama, soție, prietena, iubita, isterica, doar, doar ca această familie să existe. Aș putea spune că nu sunt nici pe departe femeia sau mama perfectă! Este foarte greu cu totul, cu viața, căsnicia, familia, treaba asta cu parentingul și în general cu presiunea societății. Se fac aproape trei luni de când ideea minunată a apărut în creierașul meu, de când mi-am dat seama că fii-mea habar nu are să se poarte în locuri publice(nu urlă,nu fac urât, dar se frichinește într-una)”, scrisese Tili pe propriul său blog.

Vedeta TV trăieşte de nouă ani de zile o frumoasă poveste de dragoste cu Dragoş Popescu, cel care i-a devenit soţ în 2011, acelaşi an în care s-a născut şi fetiţa lor, Sofia.

Acum puţin timp, Tili postase o imagine cu Dragoş, pe blogul său, alături de care a scris următorul mesaj:

 „Meet Popescu! Barbatul care ma suporta de 9 ani!
Si noi ne miram zi de zi cum reusim sa stam in ecuatia asta numita casnicie! Faza e ca daca m-as mai marita a doua oara tot cu el ar fi!
Suntem masochisti amandoi ca ne incapatanam sa avem casnicie lunga, dar probabil ca o fi dragostea asta nebuna care ne-a legat! Si cand te gandesti ca m-a iubit platonic de prima data cand m-a vazut la 16 ani! I do magic, ce sa zic! Te iubesc, bai barbate cu toate tigaile pe care ti le-as da ocazional!”. 

61698040

61698039
 Sursa photo: spynews.ro; cancan.ro; stirileprotv.ro
Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed