HomeStiri Mondene Tili Niculae, o perfecţionistă într-ale curăţeniei

Tili Niculae, o perfecţionistă într-ale curăţeniei

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/04/Tili-Niculae.jpg

Actriţa Tili Niculae este o iubitoare a curăţeniei, fapt dovedit din filmarea postată pe blogul său personal, unde apărea în timp ce făcea curăţenie generală. Se pare că aceasta îşi face întotdeauna singură curăţenie în casă, deoarece nu găseşte menajera perfectă, din punctul său de vedere. 

Tili-Niculae

„Câteodată am senzația că ori am îmbătrânit înainte de vreme, ori că am luat-o razna, dar realmente nu știu de unde se face atâta mizerie. Parcă zici că vine cineva în casă și sare, cu nervi, special ca să mă enerveze pe mine, și se strânge praful. Ideea este că atunci când stăteam la mama, crede-mă că nu vedeam absolut nimic și totul era mega curat, acum când stăm la casa noastră, așa cum am postat și pe blog, nu vine nicio Maria care să mă ajute, dar am nevoie de cineva care să mă ajute pentru că îmi mănâncă sufletul și viața și energia. După ce am postat că am nevoie de o menajeră, mi-au scris o grămadă de doritoare, dar s-au speriat când au văzut cât de maniaca sunt. Vin să le angajez și când află ce le așteaptă dau bir cu fugiții”, a relatat actriţa, în cadrul unui interviu oferit unei reviste locale.

„Am o periuță de dinți care este pusă la baie și este special pentru chiuvete, pentru găurele, pentru rosturi. Parcă zici că m-am căsătorit cu dușmanul, dar săracul Dragoș nu are nicio treabă. Sofi în schimb se bagă să facă dezastru. Încontinuu îi spun: Sofia, te rog frumos strânge papucii, Sofia, te rog frumos ia-ți hainele și pune-le la murdare, și tot așa”, a mai declarat Tili.

61409702

 Sursa photo: viva.ro; 1616.ro
Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed