HomeStiri Tina Turner vorbește despre momentul în care a fugit de soțul ei

Tina Turner vorbește despre momentul în care a fugit de soțul ei

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 887 views 2 minute timp de citit

Deși acum viața ei pare perfectă datorită căsniciei fericite alături de Erwin Bach, în trecut Tina Turner a avut parte de momente de coșmar din cauza unui bărbat abuziv cu care a avut o relație de lungă durată.

10

Tina a fugit de fostul soț deoarece nu mai suporta tot ce i se întâmpla, acesta fiind singurul mod prin care își putea salva viața.

„Am plecat fără să iau nimic din casă. A fost foarte greu şi periculos pentru că Ike era o persoană violentă şi, la acel moment, consuma droguri şi era complet instabil. Nu aveam niciun ban. Nu aveam unde să stau. Dar mi-am luat inima în dinţi, mi-am zis că singura ieşire este pe uşă şi, pe când acesta dormea, am plecat din hotel şi am luat-o în jos, pe autostradă. Venise timpul să nu mai îndur nimic. Nu aveam control, nu aveam libertate, era numai violenţă. Până la urmă te saturi şi spui: «Viaţa nu mai merită trăită în asemenea circumstanţe»”, a povestit Tina Turner.

11

După ce a divorțat de bărbatul abuziv, Tina Turner a debutat în cariera solo, în anul 1980. Aceasta a ajuns pe primele locuri în topurile muzicale cu faimoasele piese „What’s Love Got To Do With It” și „The Best”…

Celebra Tina Turner este cântăreață, actriță și scriitoare. Aceasta a câștigat opt premii Grammy și a devenit faimoasă și datorită nonconformismului ei. Vedeta s-a căsătorit pentru a doua oară la 73 de ani, iar acest lucru i-a adus și mai multă admirație din partea fanilor.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed