Home Stiri A ţinut post cu apă distilată şi s-a salvat de cancer. Vrea să-l vindece şi pe Mihăiţă Neşu!

A ţinut post cu apă distilată şi s-a salvat de cancer. Vrea să-l vindece şi pe Mihăiţă Neşu!

autor Elena Yvette
896 views 3 minute timp de citit

Un fost boxer de performanţă vrea să-l vindece pe Mihăiţă Neşu.

A ţinut post cu apă distilată şi s-a salvat de cancer. Vrea să-l vindece şi pe Mihăiţă Neşu!
Stelian Fulga s-a născut la Craiova şi a făcut box de performanţă până la 30 de ani când, în urma unei operaţii, medicii i-au spus că suferă de ciroză şi cancer la ficat în fază terminală. Medicul terapeut Valeriu Popa i-a salvat viața! Acum, Stelian Fulga i-a propus lui Mihai Neşu să îi asculte sfaturile şi îi promite că îl vindecă. Dacă după două luni nu îl pune pe picioare, Fulga spune că îi va da 100.000 euro.

A ţinut post cu apă distilată şi s-a salvat de cancer. Vrea să-l vindece şi pe Mihăiţă Neşu 1

„Dacă în două luni nu îl pun pe picioare, îi dau 100.000 de euro. Mergem la notar şi facem hârtiile. Dacă nu se face sănătos, îi dau banii. Dar, în cele două luni, Neşu trebuie să facă întocmai ceea ce îi voi spune eu”, a spus Stelian Fulga referitor la promisiunea către Mihai Neşu.

Mihai Neşu i-a dat un răspuns foarte sincer şi neaşteptat, spunând că „Eu cred doar în Dumnezeu”! Fostul fotbalist a rămas imobilizat în scaunul cu rotile după un accident stupid pe când era jucător de fotbal la echipa Utrecht. A suferit o fractură cervicală provocată de unul dintre colegii de echipă.

„Eu am paralizat, nu pot să fac nimic, dar uite că Dumnezeu are putere şi printr-un om paralizat poate să creeze ceva deosebit… O persoană dragă mi-a spus că poate acest accident mi s-a întâmplat pentru a mă apropia mai mult de Dumnezeu. Am discutat cu preoţi şi diferiţi oameni şi am ajuns la concluzia că scopul omului pe Pământ este dobândirea Duhului Sfânt şi al sfinţeniei. Sfântul Ioan Gură de Aur spunea că cel mai mare dar primit de la Dumnezeu este suferinţa şi boala. Aşa că eu încerc să mulţumesc pentru ce îmi este dat şi sper să îmi dea putere să trec peste fiecare zi”, a declarat Mihai Neşu la o emisiune TV.

„Mi-am învins propria moarte…”

Stelian Fulga a povestit despre momentele disperate prin care a trecut. Şi-a pus toate speranţele în tratamentele naturiste şi a mers la medicul terapeut Valeriu Popa: „M-am dus la el cu lacrimi în ochi, Dumnezeu să-i ţină memoria trează! Îmi amintesc că mi-a spus: «Băiete, din punct de vedere energetic mai ai viaţă, dar corpul fizic ţi-e mort. Mai ai o singură şansă: postul cu apă distilată»”.

 

Sursa: libertatea.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies