Home Stiri Toată lumea i-a sărit în cap lui George Buhnici după declarațiile neașteptate pe care le-a făcut. Ce părere au Dan Capatos și Alina Eremia despre ceea ce a spus acesta?

Toată lumea i-a sărit în cap lui George Buhnici după declarațiile neașteptate pe care le-a făcut. Ce părere au Dan Capatos și Alina Eremia despre ceea ce a spus acesta?

autor Bodnar Anca
Data publicării: Data actualizării: 391 views 3 minute timp de citit
  • George Buhnici face declarații halucinante
  • Toată țara îi sare în cap
  • Criză uriașă de imagine ce nu poate fi rezolvată

În timp ce se afla pe plajă, la festivalul Neversea, George Buhnici a făcut câteva declarații misogine, extrem de neașteptate, pentru o emisiune TV. După acest moment, ma multe vedete i-au sărit în cap, evidențiind gravitatea situației.

Ce părere are Dan Capatos despre cele declarate?

La o zi distanță după ce declarațiile lui George Buhnici au apărut în timpul emisiunii Xtra Night Show (XNS) pe care o prezintă, Dan Capatos a răbufnit și și-a spus părerea cu privire la cele întâmplate, criticând, în primul rând, neasumarea YouTuber-ului.

„Cred că din momentul în care a început și a încercat să repare toate aceste prostii pe care le-a spus altfel decât <<Bă, îmi cer scuze, îmi pare rău, băusem și eu ceva>> care cred că ar fi fost acceptat ca răspuns și mai rapid și mult mai ușor decât tot baletul pe care a încercat să-l facă după, că-l urmăresc nu știu cine, nu știu ce cu războiul, dar să legi frânturi de puzzle-uri de acolo, de acolo și de acolo. Asta înseamnă să fi puțin paranoic când nu mai reușești să vezi cu adevărat ce se întâmplă. N-a făcut asta (…) E halucinant. Prin prima acestei explicații abia începi să te uiți atent la ce a zis, că dacă n-ar fi construit deloc această urzeală a tronurilor împotriva lui, unde printre rânduri încearcă să-i spună că din Rusia încearcă să-i facă ceva rău? N-ai fost doar un fraier care a scăpat niște vorbe (…)”, a declarat Dan Capatos.

Ce spune Alina Eremia cu privire la declarațiile lui George Buhnici?

Alina Eremia a sărit ca arsă când a văzut declarațiile lui George Buhnici. Aceasta este extrem de deranjată de lipsa de respect pe care o are acesta față de femeile de pe plajă.

„Înțeleg că cea mai mare investiție ar trebui să fie în noi, în sănătatea noastră mentală și fizică, dar femeile nu sunt obiecte pe care le așezi undeva să dea frumos. Fiecare face cum simte. / Misoginismul e în floare pe Facebook, e o lume încremenită în timp. Hai să fim mai buni! Că nu costă nimic! Jur!”, a scris Alina Eremia pe o rețea de socializare.

O postare mai veche a Lorenei Buhnici stârnește controverse

Dacă atunci când vine vorba de George a fost criticat misoginismul, iar toată lumea s-a întrebat de ce soția sa, Lorena, acceptă aceste comentarii ale soțului ei și chiar pare că este amuzată de ele, se pare că și ea are aceeași părere, având în vedere postarea pe care a făcut-o în urmă cu ceva timp pe Facebook.

„Această balenuță rusească cu o siluetă greu de ținut în frâu a pozat pe nisipurile turcești sub atenta îndrumare a unui fotograf „profesionist”. Cred că îi vor ieși bine toate shooting-urile vara asta”, a scris Lorena Buhnici pe Facebook.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies