Home Stiri Toată lumea îl știe pe Dan Negru, dar iată cum arată soția și copiii lui! Imagini rare cu frumoasa lor familie

Toată lumea îl știe pe Dan Negru, dar iată cum arată soția și copiii lui! Imagini rare cu frumoasa lor familie

autor Negriu Elena
547 vizualizari

Dan Negru este extrem de cunoscut, dar puțini știu cum arată soția sa, Codruța, și cei doi copii ai lor, Dana, în vârstă de nouă ani, și Bogdan, ce are șapte ani.

Fiind extrem de discretă, soția sa își face rar apariția în public.

Dan Negru distribuie extrem de rar pe conturile sale de socializare fotografii în care apare familia lui, iar motivul pentru care evită să le distribuie a fost exprimat chiar de el.

Codruța Negru nu este doar foarte frumoasă, ci are și o profesie care îi face cinste. Aceasta este medic stomatolog și deține propria clinică.

„E alegerea noastră, a mea și a soției mele, de a nu ne expune familia prin tot felul de apariții mondene.

Codruța e medic stomatolog, deci n-are nimic de-a face cu nebunia mondenă. Când am venit în București, un director de televiziune mi-a spus că, pentru a reuși în breasla asta, trebuie să devin un monden.

Au trecut vreo 20 de ani de atunci și uite că am performat în televiziune și fără să devin un personaj monden”, a declarat Dan Negru pentru VIVA!.

Fiind întrebat despre secretul căsniciei fericite și longevive, Dan Negru a răspuns că nu deține o rețetă a succesului, dar în familia sa toți au un fel de tradiție în care au mariaje care durează sau au durat zeci de ani.

„Nu există o rețetă a căsniciei, ci doar o continuitate a tradiției. Mama și tata au fost căsătoriți 45 de ani, până când tata s-a prăpădit.

Socrii mei sunt căsătoriți tot de vreo 40 de ani. Toți cei din familia mea au tradiția aceleiași familii. Poate de aici secretul. O fi genetic”, a mai spus Dan Negru…

Sursa: viva.ro

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies