În toiul divorțului de Tuncay, Renata îi cere scuze Andreei Marin

După ce a fost bănuită că s-a băgat între Tuncay Ozturk și Andreea Marin, Renata i-a cerut scuze Zânei. Aceasta a vorbit despre motivul real al vizitei.

În toiul divorțului de Tuncay, Renata îi cere scuze Andreei Marin

Divorțul Andreei Marin de Tuncay Ozturk a creat numeroase controverse, întrucât nimeni nu a vorbit concret despre motivele care au condus la despărțire. În presă s-a speculat infidelitatea medicului, însă în afară de câteva fotografii în care apare alături de diferite domnișoare, nu există dovezi care să confirme infidelitatea turcului.

Renata a fost una dintre domnișoarele despre care s-a zis că ar avea o relație cu Tuncay Ozturk. Aceasta a ajuns la medicul turc la sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut. După ce a fost surprinsă ieșind pe înserate din cabinetul sau, aceasta a afirmat că vizita a fost una strict medicală.

Ea a spus că motivul îl constituie niște dureri mai vechi de spate, pe care a considerat că e timpul să le trateze. Ba mai mult, bruneta i-a cerut scuze Andreei Marin pentru confuzia creată și a susținut că și-a anulat orice tratament la clinica lui Tuncay Ozturk după ce au început să apară speculațiile…

„M-am săturat să fiu implicată într-un scandal care nu îmi aparține! M-am dus la clinica respectivă ca sa mă tratez de niște dureri de spate cu care mă confruntam de o bună perioadă. Nu m-a interesat că Tuncay era persoană publică, eu am ajuns la clinica lui prin recomandare. Îmi pare rău că vizita mea la clinică s-a interpretat în alt mod și a stârnit atâtea controverse. Îi cer iertare Andreei Marin dacă am deranjat-o cu ceva, nu am avut această intenție. Pe mine m-a interesat în principal sănătatea mea și nu scandalurile, de aceea am încetat orice vizită la acea clinica. Nu mi-am continuat schema de tratament, deși făcusem și un RMN cu care trebuia să mă prezint. Nu am nicio legătură cu divorțul lor sau cu problemele pe care le au!”, a declarat Renata Gheorghe pentru a clarifica lucrurile.

Abonează-te pe:Yve.ro news