HomeStiri Mondene Top 30 comedii care vor aparea in 2018

Top 30 comedii care vor aparea in 2018

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 933 views
top-30-comedii-care-vor-aparea-in-2018

Comediile au fost întotdeauna unele dintre cele mai apreciate filme și, din acest motiv, ne-am gândit să îți prezentăm o listă cu unele dintre cele mai așteptate comedii în 2018.

Top 30 comedii care vor aparea in 2018

Cele mai noi comedii din 2018

„Super Troopers 2”

Un conflict de interese care poate produce daune iremediabile izbucnește la granița dintre Canada și Statele Unite ale Americii. Pentru a remedia acest conflict caee poate aduce daune extrem de grave, sunt chemați agenții din Super Troopers. Cei doi sosesc la fața locului pentru a instaura o secție de patrulă a autostrăzii pe teritoriul disputat. Astfel, metodele neconvenționale de aplicare a legii duc la un rezultat total neașteptat.

Distribuția comediei „Super Trooper 2” este formată din: Jay Chandrasekhar, Paul Soter, Brian Cox, Marisa Coughlan, Emmanuelle Chriqui, Maggie Castle, Rob Lowe, Lynda Carter, Kevin Heffernan etc.

„Zeroville”

Comedia „Zeroville”, în regia lui James Franco, îl are ca personaj principal pe Vikar, un tânăr plin de probleme care a avut o copilărie extrem de grea. În anul 1960, acesta s-a mutat la Hollywood, deoarece era pasionat de lumea filmului. Filmul este adaptarea romanului cu același nume ce a apărut în anul 2007. Acesta aduce în prim-plan puterea supranaturală pe care filmele o au asupra privitorilor.

Distribuția filmului „Zeroville” este formată din actorii: James Franco, Megan Fox, Will Ferrell, Seth Rogen, Dave Franco, Joey King, Danny McBride, Thomas Ian Nicholas, Jacki Weaver etc.

Zeroville

„Boneyard Canteen”

Un bărbat obișnuit este sedus de o femeie extrem de misterioasă care îl minte și îl ademenește într-o lume de coșmar, o lume a traficanților de droguri, plină de crime și de cluburi de noapte în care se practică incestul. Distribuția filmului „Boneyard Canteen” este formată din actorii: Justin Chatwin, Chris Marquette, Eiza Gonzalez, P.J. Byrne etc.

„The War with Grandpa”

Băiețelul Peter este extrem de încântat în momentul în care află că trebuie să trăiască nu doar cu părinții, ci și cu bunicul său, Jack, în aceeași casă. Odată cu această mutare, Peter trebuie să locuiască în podul care îi trezește coșmaruri, pentru a-i ceda bunicului camera. Pentru a scăpa de această teroare, împreună cu prietenii săi, Peter încearcă să își enerveze la culme bunicul. Jack îi declară război băiețelului, cei doi întorcând casa cu susul în jos…

Distribuția acestei comedii este formată din actorii: Robert De Niro, Christopher Walken, Uma Thurman, Marisa Tomei, Jane Seymour, Laura Marano, Eugene Levy, Colin Ford, Cheech Marin etc.

The War with Grandpa

Iată o listă și cu alte comedii ce vor apărea în anul 2018:

-„Killing Winston Jones

-„Make Mine a Decaf

-„Veere Di Wedding

– „Billboard, an Uncommon Contest for Common People! – Player”

– „Sistem”

– „They Might Be Kennedys”

– „18 Wheel Butterfly”

-„A Tale of Two Sillies

– „Snowman”

-„The Embryo Who Came in from the Cold

-„Nappily Ever After

– „The Other Side of the Wind”

– „National Task Force”

-„The It Drive In

-„The Bell Jar 

-„Big Finish

-„The Art of Storytelling

-„The Fitzroy

– „Unlimited”

– „When Seasons Change”

-„The Happytime Murders

-„Holmes and Watson

-„Valley Girl

– „Overboard”

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed