HomeStiri Mondene Top 5 motive pentru care bărbaţii înşală!

Top 5 motive pentru care bărbaţii înşală!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
Top-5-motive-pentru-care-bărbaţii-înşală in Stiri Mondene

Din ce în ce mai multe cupluri divorţează din cauză că femeile au fost înşelate de către partenerii lor. Dar care sunt de fapt principalele motive pentru care bărbaţii renunţă la fidelitate.

În urma mai multor sondaje de opinie făcute pe site-uri matrimoniale din intreaga lume, s-a ajuns la concluzia că bărbaţii aleg să îşi înşele partenerele de viaţă când două sau mai multe condiţii sunt îndeplinite.

Iată care sunt cele mai întâlnite cinci motive. Ia măsurile necesare să nu îţi împingi bărbatul în braţele altei femei!

Lipsa de sex
Dacă vrei să îţi ţii bărbatul acasă, ai grijă să îi oferi ceea ce îi trebuie în dormitor, adică o viaţă activă din punct de vedere sexual. Lipsa acesteia este un factor important care îl face să caute alte partenere.

Tentaţii constante
Pe de altă parte, bărbaţii se confruntă cu o serie de tentaţii sexuale rezultate din lipsa lor de inhibiţii în faţa materialelor pornografice, acestea stârnind constant pofta unei aventuri extraconjugale.

Orgoliu rănit
Bărbaţii simt nevoia să îşi afirme constant masculinitatea şi să revendice rolul de partener dominant într-o relaţie, în caz contrar simţindu-se ameninţaţi şi manifestând chiar porniri de a pedepsi o parteneră care îi lipseşte de aceste atribuţii.

Forma fizică
Dacă eşti în stare să te neglijezi pe tine pentru a-i pune lui totul pe tavă, s-ar putea să comiţi cea mai mare greşeală. O femeie epuizată psihic şi neglijentă cu aspectul ei s-ar putea să îl facă să întoarcă automat capul spre o persoană mai atractivă din anturaj. 25% dintre cei care au călcat strâmb au făcut-o şi pentru că amantele lor se prezentau într-o formă fizică mai bună decât soţiile…

Pe picior mare
În acest caz s-ar putea să nu ai ce să faci, deoarece, conform unui studiu realizat de Illicit Encounters, un alt site de matrimoniale, bărbaţii cu un număr mare la pantof (peste 44) sunt dispuşi să înşele la tot pasul. Sau, cel puţin, să înşele cu o frecvenţa mai mare decât purtătorii unor încălţări de mărimea 41-42.

 

Sursa: acasa.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed