HomeStiri Mondene Top 5 zodii dependente de amor

Top 5 zodii dependente de amor

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/11/Top-5-zodii-dependente-de-sex.jpg

Sexul nu mai este de multă vreme un subiect tabu, iar din ce în ce mai multe întrebări apar cu privire la noi şi noi metode de abordare a „problemei” sau a diferitelor tehnici care ne lasă cu gura căscată.

Fie că este vorba de metodele tradiţionale sau de cele mai libertine care stârnesc curiozitatea chiar şi celor mai închise minţi, putem spune că sunt cinci zodii care nu se dau în lături când vine vorba de orice în legătură cu sexul şi se declara de-a dreptul dependente. Rămâneţi alături de noi pentru a vedea despre cine este vorba!

1.    Scorpion
Dacă ai ajuns într-un moment în care duci lipsă de pasiune şi nebunie, trebuie să cauţi neapărat un Scorpion. Se spune că acești nativi sunt de-a dreptul dezlănţuiți când vine vorba de sex, sunt direcți şi nu lasă garda jos indiferent ce partener le-ar ieşi în cale. Femeia Scorpion pune mare accent pe stimularea reciprocă şi conexiunea care există între voi doi în acel moment, dar, pentru a o determina la mai mult sau a o cuceri, vei avea nevoie de toată artileria grea.

2.    Leu
Pentru a cuceri o femeie nativă a acestei zodii, va trebui să o complimentezi zi şi noapte: trebuie să-i hrăneşti orgoliul, să vii cu fel de fel de explicaţii şi gesturi, să-i arăţi de ce o doreşti pe ea şi nu pe oricine altcineva. Mai există totuşi şi alternativa unde este în căutare doar de o aventură şi nu pune mare preţ pe ce se va întâmpla după aceea. Dependenţa ei de sex trebuie alimentată zilnic, astfel se plictiseşte grozav.

3.    Berbec
Femeia Berbec emană senzualitate şi erotism oriunde ar merge şi indiferent de persoanele care îi stau în faţă, indiferent de rang sau poziţii sociale. Ştie ce şi când trebuie să facă pentru a pune „mâna” pe ce i se cuvine de drept fără a sta prea mult la discuţii. Apelează la toate armele sale când vede un potenţial partener ce ar putea să-i satisfacă orice poftă trupească ar avea.

4.    Vărsător
Având în vedere că nativele acestei zodii posedă un spirit liber şi doresc să se înfrupte din toate plăcerile vieţii, sunt dependente şi de sex, de adrenalină, urăsc rutina, obişnuinţa şi normalul. Îşi vor căuta fel de fel de parteneri pentru a experimenta orice fel de trăire. Această nativă are o fire deschisă, nu spune nu, fără a încerca măcar o singură dată. Dacă doreşti să o cucereşti, vei avea foarte mult de muncă, deoarece nu crede că ar fi un bărbat interesat de altceva în afară de sex…

5.    Balanţă
Balanţele sunt firi romantice, sensibile, care nu se lasă până nu descoperă tot ceea ce consideră de cuviinţă şi până nu cunosc toate „tainele” sexului, pentru ca atunci când va veni momentul şi vor avea o relaţie stabilă, să ştie cum să păstreze partenerul alături. Femeia Balanță este o persoană senzuală, puternică şi sigură pe sine, care face multe victime din momentul în care intră într-o încăpere.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed