Home Stiri Top 5 zodii obsedate de sex

Top 5 zodii obsedate de sex

autor Elena Yvette
248 vizualizari

Dacă mai demult a face avansuri sexuale unei persoane era o formă de vulgaritate, astăzi este ceva normal, la ordinea zilei. Pe stradă, în baruri sau cluburi putem observa bărbați și femei care își intersectează privirile într-un mod insistent. Dacă cineva continuă să se uite la tine constant, nu înseamnă că ai ceva pe față, ci i-ai atras atenția.

Top 5 zodii obsedate de sex

Este o dorință firească să vrei să-ți consumi energia sexuală. Schimbarea partenerilor este un lucru la fel de firesc. În special tinerii au nevoie să își descopere sexualitatea și, în felul acesta, pot deveni mai selectivi cu oamenii. Probabil din această cauză există atât de multe persoane trecute de prima tinerețe care își înșală partenerii de viață, iar mai apoi divorțează, tocmai pentru că nu au experimentat și explorat la timp viața sexuală.

Gemeni

Creierul Gemenilor are multe camere, iar în centru se află un întreg departament pentru sex. Când ies în oraș, scopul lor nu este să se distreze, ci să își găsească parteneri sexuali. Își miros prada de la depărtare și își dau seama imediat când cineva le face avansuri. La rândul lor, știu cum să comunice ca să obțină ce își doresc.

Rac

În dormitor, Racii sunt obsedați de poziții ciudate și interesante. Nu te va lăsa să pleci până nu-i epuizezi energia. Sunt recunoscuți pentru rezistența lor sexuală. Contactul vizual în timpul sexului este important și îi ajută să se concentreze pe tine. Odata ce te-a cucerit, nativul Rac așteaptă de la tine să faci tot felul de mișcări sexy și seducătoare.

Scorpion

Scorpionii au un instinct sexual dezvoltat și se agață de el, la fel cum se agață de partener în pat. Pentru ei sexul e ca aerul – nu pot supraviețui fără el. Scorpionului îi place să domine în pat, dar nu se supără dacă preiei și tu controlul uneori. Acești nativi vor să își seducă victima complet, iar atunci când și-au îndeplinit misiunea, îi oferă pasiune și se dedică pentru a-i oferi plăcere. Au tendința să devină obsedați de persoanele care emană sexualitate.

Capricorn

A face dragoste cu un Capricorn este o artă. Nu este interesat neapărat de rezultatul final, ci se concentrează pe mișcări. Preludiul este foarte important pentru actul final. Știe cum să își stârnească partenerii, ar putea scrie o carte despre asta. Acestor nativi le place să muște și să fie mușcați. Capricornii se excită când partenerul le ordonă cu privire la ce să facă în pat. Este orientat spre servicii și, la fel ca în privința proiectelor sale, nu va lăsa nimic neterminat…

Pești

Deși sunt selectivi cu partenerii sexuali, atunci când luminile se sting, Peștii sunt în lumea lor. Pentru ei nu este împotriva principiilor morale să sară din pat în pat. Caută parteneri deschiși la minte, care să-i domine. Le place să își privească partenerul în timpul actului sexual. Sunt atrași de poziții ciudate și neobișnuite. Nu i-ar deranja să facă sex într-un muzeu și să fie priviți de toată lumea.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies