Home Stiri Top 6 cupluri carora astrologii nu le dau nicio sansa, insa realitatea ii contrazice

Top 6 cupluri carora astrologii nu le dau nicio sansa, insa realitatea ii contrazice

autor Tudor Irina
Data publicării: Data actualizării: 1k views 4 minute timp de citit

Cât de des am auzit frazele acestea: „Nu suntem compatibili”, „Astrele nu ne oferă nicio șansă măcar”, „Zodiacul spune că alt nativ este sufletul meu pereche”! Compatibilitatea asta e un joc de noroc, un mare loz în plic. Așa, și? Ce putem face în această situație? Să nu mai iubim, să nu mai simțim? Să ne refuzăm dreptul la fericire pentru că astrele nu susțin un anume cuplu zodiacal?

Ei, teoria o știm cu toții, dar practica ne termină întotdeauna. Și vor exista cazuri în care astrele zic „Da”, iar viața, „Ba”. De cine asculți? După cine să te iei? Cine este mai important în ecuația fericirii? Tu, normal!

Astrologii „citesc în stele”, tu trăiești totul în timp real.

Și nu cred că suni astrologul de serviciu de fiecare dată când apare un conflict. Nu astrologii rezolvă, nu trăiesc ei în locul omului de rând, dar nici nu pot lua decizii în numele cuiva, pentru binele altuia.

Nu cred că există undeva vreo lege (ne)scrisă sau vreo „Constituție a Relațiilor”, în care să scrie ceva de genul: „Dacă astrologii afirmă că sunteți compatibili, atunci rămâneți împreună toată viața”.

Astrologii sunt oameni care practică o meserie, dar în viața de zi cu zi sunt la fel ca oricare dintre noi. Și chiar nu cred că fiecare astrolog și-a făcut astrograma sau a calculat compatibilitatea ca să vadă dacă merge mai departe în relație sau se oprește și caută perechea perfect potrivită.

Cred cu tărie că, de fiecare dată când cineva spune „Nu”, viața noastră se încăpățânează să spună „Da”, să contrazică, să arate adevărul și cât de tare ne putem înșela uneori. E bine să-ți urmezi calea și să te lași ghidat de propria intuiție. Astrologii spun ce știu, viața va spune doar ceea ce poate trăi.

Berbec – Rac: Unul împunge, altul fuge, dar se iubesc nemăsurat

În acest cuplu fiecare are rolul său. În timp ce unul adoră să i se acorde încrederea totală, celălalt găsește de fiecare dată soluția sau calea spre inima partenerului de viață, reușește să restabilească liniștea și armonia în povestea lor de iubire. Atât de bine se înțeleg și se completează reciproc, încât viitorul e sigur: toată viața doar împreună.

Taur – Pești: Mai mereu stresați și îndrăgostiți unul de altul

Cam maniac din fire în privința controlului, fără niciun gând să renunțe în fața provocărilor, Taurul va găsi întotdeauna modalitatea perfectă pentru ca totul să fie bine, să redevină frumos și liniștit ca înainte de furtună – una de emoții puternice, prin care trec împreună. Un cuplu puternic, un model de urmat, o pereche fericită și mereu îndrăgostită.

Gemeni – Scorpion: Cuplul rău, dar le stă foarte bine împreună

În stele le este scris să trăiască mereu într-o furtună, cu tunete și fulgere, dar realitatea bate orice scenariu stelar. Se înțeleg foarte bine, se completează, se susțin unul pe altul în fiecare moment. Se duc lupte pe putere și fiecare vrea să fie primul și cel care conduce orice discuție. Rațiunea unuia și pasiunea celuilalt fac întotdeauna casă bună.

Leu – Capricorn: Puterea iubirii, niciodată puterea fizică

Top 6 cupluri carora astrologii nu le dau nicio sansa, insa realitatea ii contrazice

Sunt extrem de puternici împreună, gândesc la fel, au aceleași planuri. Nu uită de ei, dar nu refuză niciodată succesul sau să iasă în evidență cu ceva original. Realitatea a decis: acesta este cel mai solid cuplu zodiacal!

Fecioară – Balanță: Sunt de neoprit în tot ce fac

Niciunul dintre nativii acestui cuplu nu ascultă de nimeni, doar unul de altul. Și asta se pare că este cheia succesului pentru ei. Împreună devin o forță ce nu poate fi oprită – nimic nu se poate opune acțiunilor pe care le pun la cale sau iubirii pe care o simt unul pentru  celălalt.

Săgetător – Vărsător: Ciudați și perfecți… cum nici măcar nu poți să gândești

Sunt foarte motivați să obțină orice își doresc, oricât de imposibil ar părea să fie. Nu se lasă până nu reușesc tot ce și-au propus, iar asta îi unește foarte tare. Sunt firi dure, dar sociabile, iar împreună devin „motorul”  care poate schimba lumea…

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies