HomeStiri Mondene Top 7 diferente dintre sufletul-pereche si partenerul de viata

Top 7 diferente dintre sufletul-pereche si partenerul de viata

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
Top 7 diferente dintre sufletul pereche si partenerul de viata

Sufletul-pereche este cineva aliniat cu tine la nivel sufletesc, o persoană a cărei energie se integrează perfect în energia ta și astfel vibrați împreună.

Acesta a apărut în viața ta ca să conteste, să trezească sau să scoată la iveală anumite părți din tine pe care nici tu nu le cunoșteai. După ce aceste lecții au fost învățate, de obicei apare separarea fizică și emoțională.

Partenerul de viață este un companion, el poate îndeplini atât rolul de prieten, cât și de iubit.

Pe această persoană te poți baza oricând. Este un individ stabil, care a apărut în viața ta ca să îți ofere sprijinul său atunci când ai nevoie, în care ai deplină încredere și care te poate ajuta să călătorești prin viață. Între voi există un sentiment reciproc de iubire și de respect. Vă aflați în sincronizare în ceea ce privește dorințele și nevoile voastre.

Avem mai multe „suflete-pereche”?

Toată lumea vrea să își întâlnească „sufletul-pereche”, despre care se zice că îl întâlnești doar o dată în viață.

De fapt, fiecare dintre noi avem mai multe suflete-pereche, mai multe persoane cu care vibrăm, dar al căror rol este de a ne trezi și a ne ajuta să atingem un nivel mult mai mare al conștiinței. Tocmai din acest motiv se zice că prima dragoste nu se uită niciodată. De ce? Pentru că a fost prima experiență pe care ai avut-o cu sentimentele de iubire, de încredere deplină. A fost prima dată când ai avut iluzii cum că veți rămâne pe veci împreună. La un moment dat, toate aceste sentimente ți-au fost înșelate, iar lumea ta s-a prăbușit. Te-ai maturizat și ți-ai construit o nouă lume. Apoi ai cunoscut alt partener despre care ai crezut din nou că este sufletul tău pereche. Cu acesta ai avut experiențe noi, ai învățat lucruri noi, te-ai maturizat mai mult… și tot așa.

De cele mai multe ori, relațiile dintre sufletele-pereche nu durează pentru totdeauna. Acest lucru este din cauza faptului că, uneori, relația poate fi prea intensă sau există o energie karmică ce pare să ia sfârșit în momentul în care lecțiile necesare au fost învățate.

Numele spune totul: de la „partenerul de viață” vei învăța lecții… toată viața

În ceea ce privește partenerul de viață, el te va învăța cum să iubești necondiționat și să pui liniștea căminului pe primul plan. Bineînțeles, asta implică mai multe lucruri: iertare, toleranță, compasiune, familie, creșterea copiilor, ani peste ani împreună, cu bune și rele. În timp ce vei avea în continuare o mulțime de lecții de învățat de la partenerul de viață, acesta te va ajuta mai mult prin sprijinul său în timp ce navighezi în această călătorie numită viață.

Întâlnirea partenerului de viață nu este de obicei ceva pentru care te poți pregăti energetic sau spiritual, așa cum o poți face în cazul sufletelor-pereche. În schimb, necesită o pregătire emoțională și, nu în ultimul rând, implicarea ta fizică în situația respectivă.

 

Iată diferențele dintre cele două categorii:

  1. Sufletul-pereche

 simți o conexiune profundă și ai impresia că îl cunoști de o viață;

– simți că ai amintiri cu acea persoană;

– tu și sufletul-pereche gândiți la fel și vă înțelegeți unul pe celălalt foarte bine;

– chiar dacă nu sunteți împreună, vă simțiți prezența;

– aveți obiceiuri comune;

– vă sincronizați când vorbiți;

– simțiți schimbări majore în viața amândurora;

– chiar dacă nu rămâneți împreună, vă veți iubi mereu.

  1. Partenerul de viață

– împărtășiți aceleași valori și vă simțiți atrași unul de celălalt;

– vi se pare interesant tot ce aflați unul despre celălalt;

– vă înțelegeți de parcă ați fi prieteni buni;

– aveți aceleași calități spirituale;

– aveți aceleași idei din punct de vedere material și emoțional;

– pentru a funcționa, relația necesită prezență fizică;

– simți că relația prinde contur doar dacă vă căsătoriți…

În viață vei avea parte de ambele experiențe însă dacă îți asculți sufletul, nu ai cum să dai greș!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed