HomeStiri Mondene Top destinații de vacanță pentru 2021

Top destinații de vacanță pentru 2021

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/04/Top-destinații-de-vacanță-pentru-2017.jpg

Chiar dacă preferați zonele exotice sau vă doriți să vă plimbați printre clădiri istorice, în continuare veți găsi o listă cu cele mai inspirate destinații pentru vacanță în anul 2021.

Toți iubim vacanțele și, deseori, în momentul în care ne gândim să planificăm una, ne este greu să ne hotărâm la o destinație care să ne satisfacă în totalitate, din toate punctele de vedere.

  1. Dubai

Dubai este cel mai mare oraș din Emiratele Arabe Unite, dacă ne raportăm la populație. Acest oraș este situat pe coasta de sud-est a Golfului Persic și este una dintre cele mai căutate destinații turistice din întreaga lume.

  1. Roma

Roma este un oraș plin de istorie și de locuri impresionante care abia așteaptă să fie vizitate. Deși se zvonește că Roma este un oraș foarte scump, dacă plănuiești vacanța din timp și îți faci toate rezervările online, vei fi surprinsă de prețurile la care găsești cazare, drum, dar chiar și restaurante la care să iei masa zilnic. Pe lângă aceste lucruri, în Roma există și o mulțime de monumente unde nu este necesar să plătești bilet de intrare, iar cele cu plată nu au prețuri foarte mari. Merită să vizitezi Roma datorită locurilor impresionante și pline de istorie.

  1. Atena

Atena este, cu siguranță, una dintre cele mai impresionante capitale europene în care oricine și-ar dori să ajungă, măcar o dată în viață. Atena este locuită încă de acum 7000 de ani, iar monumentele din acele vremuri pot fi vizitate și astăzi. Dacă plănuiți o vacanță în minunata capitală a Greciei, este indicat să aveți măcar patru zile dedicate acestui oraș. Cele mai indicate perioade pentru vacanțele în această zonă sunt lunile primăverii și toamnei. În Atena puteți vizita Acropolele, Agora, Forumul Roman cu Turnul Vânturilor, templul lui Zeus, Biblioteca lui Hadrian, Kerameikos, Muzeul Național de Arheologie și Portul Pireu.

  1. Paris

Parisul este unul dintre cele mai frumoase și romantice orașe din lume. Este un oraș fascinant și plin de atracții turistice. Aici puteți vizita o sumedenie de muzee unde veți avea ocazia să admirați cele mai cunoscute creații ale lumii. Toate obiectivele turistice din Paris sunt cunoscute în întreaga lume și merită vizitate oricând și de absolut oricine. Cei care vizitează o dată orașul minunat, inevitabil se vor întoarce și a doua oară. Nu ai cum să nu iubești cafenelele mici și cochete de pe străzile pavate ale Parisului!

Acestea sunt prezente în majoritatea filmelor romantice și de aceea îți transmit o stare inconfundabilă. Cele mai cunoscute obiective turistice din Paris sunt: Turnul Eiffel, Castelul Versailles, Muzeul Luvru, Catedrala Notre-Dame, Domul Invalizilor, Arcul de Triumf, Bulevardul Champs-Elysees, Piața Concorde, Podul Alexandru al III-lea, Panteonul, Muzeul Cluny, Muzeul Rodin, Muzeul d`Orsay, Pont Neuf, Turnul Montparnasse, Grădinile Tuileries, Palatul Regal, Opera din Paris, Primăria Parisului, Grand Palais, Piața Bastiliei, Centrul Pompidou, Piața vosgilor, Piața Vendome, Basilica Sacré-Coeur, Cabaretul Moulin Rouge, La Defense, La Conciergerie și Sfânta Capelă, La Madeleine, Galeriile Lafayette, Muzeul Orangerie, Piața Pigalle, Grădina Luxemburg, Parc de la Villette, Castelul Vincennes, Petit Palais, Montmartre și Arenes de Lutece.

  1. Barcelona

Barcelona este întotdeauna o alegere bună pentru o vacanță și de aceea nu putea lipsi din topul nostru. Peisajele sale și Marea Mediterană fac din acest oraș o destinație turistică principală, atât pentru cetățenii din Europa, cât și pentru cei din întreaga lume. Dacă vă doriți să călătoriți într-un oraș european cu deschidere la Marea Mediterană, dar și cu alte obiective turistice excepționale, Barcelona este cea mai bună alegere pentru un sejur de câteva zile în 2021. Dacă ajungeți în Barcelona, trebuie neapărat să vizitați: Sagrada Familia, Aquarium Barcelona, Montjuic, Muzeul Pablo Picasso, Casa Batllo, Parc Guell, Muzeul Ciocolatei, La Pedrera (Casa Mila), Palatul Muzicii Catalane, Catedrala La Seu, Arcul de Triumf din Barcelona, Peștele din Barcelona, Camp Nou și Muzeul FC Barcelona, Port Vell, Monumentul lui Columb, Poble Espanyol, Barcelona Zoo Parc de la Ciutadella, La Rambla, Tibidabo, Torre Agbar, Cosmo Caixa, Marcat de la Boqueria, Muzeul Național de Artă Catalană, Barri Gothic, Placa d`Espanya, Plaça de Catalunya, Arenas de Barcelona și Fundația Juan Miro…

Dacă plănuiți o vacanță pentru anul 2021, este indicat să alegeți o destinație dintre cele de mai sus în cazul în care sunteți în pană de alte idei. Nu aveți cum să dați greș cu aceste orașe minunate și, cu siguranță, odată ajunși în unul dintre acestea, vă veți întoarce cu mare drag și entuziasm!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed