Topul celor mai inalte vedete! Vei ramane surprins sa afli adevarata inaltime a acestora!


2410

Nu mai este un secret că pozele pot fi diferite de realitate. Fie că este vorba de unghiul din care sunt făcute pozele, fie că lumina nu este în favoarea actorilor, o poză poate fi motiv de a stârni vorbe răutăcioase la adresa vedetelor.

Topul celor mai inalte vedete! Vei ramane surprins sa afli adevarata inaltime a acestora!

Marile staruri uimesc din pricina înălțimii oriunde se duc. Topul celor mai înalte vedete:

  1. Gwendoline Christie și Chris Hemsworth – 1.90 m

Topul este deschis de către cei mai iubiți actori de la Hollywood. Rolul actriței din serialul „Game of Throne” a adus-o în prim-plan, iar înălțimea sa a fost vizibil superioară decât a celorlalți actori, pentru cine a fost atent asupra detaliilor, desigur. Actorul din „Thor” i se alătură, împărțind aceeași înălțime.

  1. Maria Sharapova și Ashton Kutcher – 1.89 m

Cei doi se pot lăuda cu această înălțime. Actorul, în ciuda înălțimii sale, formează un cuplu cu o femeie mult mai scundă, dar acest lucru nu le-a împiedicat căsătoria. Maria Sharapova este o sportivă renumită căreia înălțimea i-a adus beneficii în sportul pe care îl practică.

  1. Uma Thurman și Leonardo DiCaprio – 1.83 m

Cu siguranță cei doi sunt invidiați de către colegi pentru înălțimea lor. Uma Thurman poate fi admirată pe stradă atât fără, cât și cu tocuri, căci tot înaltă va fi. Leonardo, deși prezintă 1.83 m, uneori pozele îi pot scădea câțiva cm.

  1. Sigourney Weaver și Chris Evans – 1.82 m

Cei doi sunt mereu în centrul atenției din pricina înălțimii lor. Actrița este mereu urmărită de presă, fiind una dintre cele mai apreciate actrițe. De asemenea, și Chris Evans, vedetă cunoscută la Hollywood, atrage atenția cu înălțimea sa.

  1. Taylor Swift și Brad Pitt – 1.80 m

Înălțimea poate fi un avantaj în carieră, iar cei doi au cunoscut acest lucru pe propria piele. Fiecare apariție este impresionantă, iar pentru Brad Pitt înălțimea sa îl ajută în cariera sa de actor la Hollywood…

  1. Michelle Obama și Orlando Bloom – 1.80 m

Topul este încheiat de două personalități importante. Este vorba de soția fostului președinte al Americii și de renumitul actor Orlando Bloom. În ciuda înălțimii sale, Michelle poartă pantofi cu toc. Cei doi impresionează prin înălțimea lor.