HomeStiri Mondene Tora Vasilescu nu mai vrea să audă de telenovele „…e o muncă infernală, pe bandă rulantă…”

Tora Vasilescu nu mai vrea să audă de telenovele „…e o muncă infernală, pe bandă rulantă…”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/07/Tora-Vasilescu-nu-mai-vrea-să-audă-de-seriale.jpg

Tora Vasilescu este una dintre cele mai apreciate actriţe din generaţia sa.

Tora Vasilescu nu mai vrea să audă de seriale

Apariţiile din diferitele telenovele româneşti i-au adus aprecierea publicului de toate vârstele. Actriţa a declarat că a venit momentul să nu mai apară, pentru că este prea obositor. Simte nevoia să fie femeie de casă.

Tora Vasilescu nu mai vrea să audă de seriale 2

Am obosit, nu mai vreau să fac seriale, e o muncă infernală, pe bandă rulantă, câte 16 ore pe zi. Mă sculam la 5 dimineaţa, veneam acasă la 11 noaptea. După ce toată viaţa am făcut naveta Bucureşti-Buftea, acum, dacă m-am mutat la Buftea, bineînţeles că filmările sunt la Bucureşti. Nu sunt dependentă de scenă, nici de micul ecran, nici de glorie, simt că trebuie să fac dreptate şi femeii din mine.

Să mă trezesc, pur şi simplu, dimineaţa fără nicio treabă, să mă duc să-mi văd florile din grădină, să fac ceva bun de mâncare, să-mi aranjez lucrurile prin şifonier. Să fiu la maitresse de maison (stăpâna casei), aşa cum erau mamele şi bunicile noastre. Să ţin casa curată, aerisită, cu o floare pe masă, cu o supă caldă la prânz. Să-mi fac ordine prin haine şi să decid ce mai port şi ce nu şi, poate, să mai transform o rochie. Recuperez toate bucuriile astea simple abia acum, fiindcă înainte nu aveam timp, le făceam mereu pe fugă”, a declarat marea actriţă Tora Vasilescu.

Actriţa Tora Vasilescu a primit in 2017 Premiul de Excelenţă la Festivalul International de Film Transilvania. A primit cu bucurie şi modestie acest premiu, fără a ieşi foarte tare în evidenţă…

Tora Vasilescu nu mai vrea să audă de seriale 1

Sigur că mă bucur, e o mândrie să fii alături de toţi ceilalţi care au luat înainte premiul ăsta. Numai că am învăţat să mă feresc de mândrie, te face să te simţi deasupra, separat de ceilalţi şi de Dumnezeu. Atâţia mari actori, foarte iubiţi de pu­blic, trăiesc în pielea actorului 24 de ore din 24. Eu încerc să nu uit cine sunt”, a declarat Tora Vasilescu pentru revista Formula As.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed