Home Stiri Toto Dumitrescu riscă ani grei de închisoare

Toto Dumitrescu riscă ani grei de închisoare

autor Buinoschi Andreea
284 vizualizari

În urmă cu mai multe săptămâni, Toto Dumitrescu a fost surprins drogat, la volanul maşinii, chiar în centrul Capitalei. Poliţiştii au declarat că tânărul consumase canabis şi cocaină şi, în urma incidentului, acestuia i-a fost deschis un dosar penal. Conform celor de la B1.ro, probele biologice care i-au fost recoltate la INML au confirmat acest lucru.

2

Prin intermediul unui comunicat, ce a fost emis de către Poliţia Română, fiul lui Ilie Dumitrescu va fi anchetat şi riscă ani grei de închisoare. „Conducătorul unui autovehicul în vârstă de 22 de ani a fost depistat la intersecția dintre Bd. Pache Protopopescu și Bd. Ferdinand, în timp ce se deplasa pe drumurile publice, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DRUG TEST, rezultatul fiind pozitiv pentru consum de două substanțe. Persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., unde i-au fost recoltate probe biologice. În acest caz, s-a intocmit dosar penal în conformitate cu prevederile art. 336 alin. 2 din Codul Penal”, se arată în comunicatul de presă emis de către Poliţia Română.

3

Conform legii, art. 336 din alin. 2 din Codul Penal, tânărul actor riscă o amendă sau închisoare între 1 şi 5 ani şi, acum, acesta aşteaptă decizia judecătorilor.

În cadrul unui interviu acordat pentru revista Viva, Toto a vorbit despre viaţa sentimentală, dar şi despre participarea la „Te cunosc de undeva”. „Nu. Acum sunt focusat pe carieră. Este greu să găseşti persoana potrivită… Mulți oameni intră în relații doar pentru că le este teamă de singurătate, iar eu nu sunt genul care să facă asta.”, a declarat acesta.

4

„Voiam sã mã pun în faţa unor situaţii dificile şi noi, iar aceastã emisiune mã antreneazã şi mã încearcã exact cum mi-am dorit. Totodatã, lucrul cu vocea este ceva nou, dar atât de interesant. Mi-e cel mai teama de registrele inalte si de transpunerea in personajele, evident, foarte diverse intr- un ritm atat de alert!”, a mai mărturisit băiatul lui Ilie Dumitrescu.

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies