Home Stiri Tratamente naturiste pentru părul ars

Tratamente naturiste pentru părul ars

autor Elena Yvette
617 views 2 minute timp de citit

Folosirea fixativului, a plăcii de păr, a ondulatorului și vopsirea părului la intervale mici de timp sunt doar câțiva dinte factorii care fac ca podoaba ta capilară să aibă de suferit. Descoperă în articolul nostru care sunt cele mai bune tratamente naturiste pentru părul ars!

Tratamente naturiste pentru părul ars

Remediile naturale sunt o metodă eficientă atunci când vine vorba de revigorarea podoabei capilare şi de reducerea numărului firelor de păr pierdute. Specialiştii atenţionează însă că trebuie să avem multă răbdare, deoarece rezultatele pot apărea după un timp îndelungat. Însă măştile trebuie folosite şi după ce rezultatele au început să apară. Asta pentru că remediile naturale mai au şi rolul de a hrăni părul şi de a-i da vitalitate.

Tratamente naturiste pentru părul ars: rădăcina de brusture pentru părul fragil

Este cunoscută încă din antichitate drept un remediu eficient împotriva căderii părului, datorită substanţelor antiseptice şi tonifiante pe care le conţine. Se foloseşte sub formă de decoct, care se prepară din trei linguriţe de rădăcină mărunţită şi o jumătate de litru de apă.

Amestecul se fierbe timp de 30 de minute şi se bea fără zahăr. De asemenea, rădăcina de brusture se poate folosi şi sub formă de tinctură. În acest sens, timp de trei săptămâni, se pun la macerat 20 de grame de rădăcină mărunţită în 100 ml de alcool de 70 de grade.

Citește continuarea articolului pe CLICK SANATATE

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies