Home SANATATE Tratamentul cu apa oxigenata al Lidiei Fecioru

Tratamentul cu apa oxigenata al Lidiei Fecioru

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3k views 1 minute timp de citit

Lidia Fecioru a dezvăluit la un post de televiziune că are un tratament pe care îl recomandă pentru oxigenarea celulară.

Terapeutul a spus că a urmat acest tratament care este foarte simplu de ţinut, dar cu un efect puternic asupra întregului corp.

Lidia Fecioru îl numeşte leacul zilei şi, cu doar câteva picături zilnice de peroxid de hidrogen alimentar de 35%, poţi scăpa de probleme chinuitoare cum ar fi căderea părului sau probleme cu glanda tiroidă.

Tratamentul cu peroxidul de hidrogen alimentar al Lidiei Fecioru

Este vorba de peroxidul alimentar. I-am spus unei paciente care avea probleme de tiroidă, din cauza asta avea palmele şi călcâiele crăpate din care curgea sânge. I-am spus de acest peroxid alimentar, care se bea în prima zi trei picături, apoi patru, până la 25 şi apoi înapoi. Se bea într-un pahar cu apă distilată că să nu influenţeze calitatea acestei substanţei sau apă fiartă şi răcită…

Ca oamenii să aibă o idee, pe internet există un documentar numit Cură de un minut. După o lună de consumat peroxid de hidrogen alimentar, pacienta mea are pielea de copil, nu mai cade părul. Nu mă mai doare nimic”, a declarat Lidia Fecioru la emisiunea Adevăruri Ascunse, de la Antena 3.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies