HomeStiri Mondene Trei copii și o siluetă de invidiat. Antonia a dezvăluit secretul

Trei copii și o siluetă de invidiat. Antonia a dezvăluit secretul

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/01/Trei-copii-și-o-siluetă-de-invidiat.-Antonia-a-dezvăluit-secretul.jpg

Antonia și-a revenit rapid după fiecare naștere, corpul său nefiind supus unor mari modificări. Aceasta a mărturisit cum reușește să-și recapete silueta de fiecare dată după venirea pe lume a unui copil.

Trei copii și o siluetă de invidiat. Antonia a dezvăluit secretul

Maia, Dominic și Akim sunt cei trei copii pe care Antonia i-a adus pe lume. Cu toate acestea, corpul său nu trădează că ar fi născut vreodată, întrucât are o siluetă de invidiat.

Artista a vorbit pentru viva.ro despre cum reușește să arate bine chiar și după cea de-a treia naștere. „Pot să spun că sunt norocoasă, am un metabolism care mă ajută și am slăbit destul de repede. Nici nu m-am îngrășat foarte mult, deși am mâncat tot ce mi-am dorit. Însă nu am avut pofte și am mâncat normal, ca și înainte de a fi însărcinată”, a povestit artista.

Antonia a vorbit și despre cum reușește să-și împartă timpul între carieră și viața de familie. „Suntem extrem de organizați cu programul, astfel încât să ne descurcăm: Dominic merge la grădiniță, Akim are programul lui de masă, în rest, este cuminte și doarme. Ne ajută atât părinții mei, cât și părinții lui Alexandru, ei stau cu copiii atunci când avem concerte sau alte lucruri stabilite. Iar noi doi petrecem timp împreună cu amândoi, Alexandru este un tată extraordinar și îi mulțumesc foarte mult pentru ajutor. Dominic este foarte prietenos și iubitor, are grijă de Akim, îl ține în brațe. Nu înțelege bine exact că este vorba despre fratele lui, dar îl iubește”, a adăugat artista…

Antonia și Alex Velea nu sunt deocamdată căsătoriți legal, din cauză că artista încă mai figurează în acte ca fiind soția fostului său partener de viață, dar cei doi au o relație de mai mulți ani.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed