Home Stiri Trupa André a revenit. Ce a dezvăluit tatăl Andreei Bălan despre relansare

Trupa André a revenit. Ce a dezvăluit tatăl Andreei Bălan despre relansare

autor Negriu Elena
386 vizualizari

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au decis să relanseze trupa André, după 18 ani de la destrămare. Acestea au lansat deja prima piesă, în data de 9 iulie, care are șanse mari să devină hit. Melodia se numește Reset la inimă și a beneficiat de videoclip, iar premiera sa a avut loc la ora 19:00.

2

Tatăl Andreei Bălan, Săndel Bălan, a vorbit pentru prima dată despre acest lucru și a oferit detalii în legătură cu trupa, chiar înainte ca cele două artiste să își lanseze piesa cea nouă. Totodată, Săndel Bălan a ținut să precizeze că nu s-a certat niciodată cu tatăl Andreei Antonescu, așa cum se specula în presă în urmă cu 18 ani.

„Dacă piesele nu erau bune nu rezistau 20 de ani şi nu erau cântate prin restaurante sau nu se făceau tot felul de parodii pe seama lor. Nu ştiu ce piesă vor lansa acum, nu am auzit-o, dar cred că va fi un boom. Nu cred că publicul stă să judece o singură piesă nouă, ei vor să asculte piesele care au făcut istorie cândva. Fanii au crescut, dar tot vor să asculte piesele de atunci şi acelea vor fi cântate. Iar eu pentru ele voi fi plătit.

Sunt convins că va fi un boom revenirea. Am încredere în ce fac ele două şi le urez baftă. Şi aş mai vrea ca publicul să ştie că nu m-am certat niciodată cu tatăl Andreei Antonescu.

În momentul în care s-a format trupa André, ambele aveau câte un album solo lansat. Andreea Antonescu a colaborat la realizarea albumului cu Adi Ordean, iar Andreea Bălan a colaborat cu celebrul naist și orchestrator Cătălin Tarcolea…

Pe amândouă le cheamă și Georgiana, una era din Ploiești și cealaltă era din Galați, amândouă stăteau la etajul 1 la bloc și la același număr de apartament”, a declarat Săndel Bălan pentru Click!.

Sursa: ciao.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies