HomeStiri Mondene Trupa „La Familia” revine în forță. Sișu și Puya s-au împăcat

Trupa „La Familia” revine în forță. Sișu și Puya s-au împăcat

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 879 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/02/trupa-la-familia-revine-forta-sisu-si-puya-s-au-impacat.jpg

Puya și Sișu au făcut anunțul cel mare printr-un live făcut pe Facebook. „La Familia” se reunește, iar în curând vor fi organizate și primele concerte ale trupei.

trupa-la-familia-revine-forta-sisu-si-puya-s-au-impacat

Se pare că Sișu și Puya și-au rezolvat problemele din cauza cărora „La Familia” se destrămase, pentru că cei doi au anunțat că trupa se reunește. Artiștii au făcut un live pe Facebook, pentru a le da vestea cea mare fanilor. Puya a anunțat că urmează să apară și un album.

„Acesta este primul nostru album – vedeţi, o casetă… se poate şi derula. Cam aşa se întâmplau lucrurile în ‘98. Acum, după 20 de ani, trebuie să fii şi jurnalist, să te şi filmezi, să te postezi… noi am zis să o facem şi pe asta, că dacă aşa trebuie, să o facem şi pe asta. Între timp, noi lucrăm la album, ca să o scurtez, o să facem un canal d-ăsta Youtube cu «La Familia». Da, dacă-ţi aduci aminte parola, sigur. Şi, o să facem nişte concerte. Aşa că… Pe mine mă cam încurcă chestia asta, mă opreşte din treabă. D-aia hai să facem filmuleţul ăsta şi să ne lăsaţi în pace”, a spus Puya pentru a lămuri zvonurile apărute în ultima perioadă…

Și Sișu a avut un mesaj pentru fani. „Cam aşa, ia fii atent, pe asta o ştii? Să te postezi, să faci poze, să vorbeşti pe Facebook. Facem un canal nou sau poarte ar trebui să-l luăm pe ăla. În principiu, o să fie un canal «La Familia». Deci, ar fi bine să vă abonaţi la canal imediat ce o să-l facem, dacă vreţi să fiţi la curent cu ce se întâmplă, nu? Ca să fim în trend cu online-ul ăsta acum, că toată lumea stă cu telefonul în mână, se filmează toţi: «Ei, eu sunt cel mai tare!» Şi pe mine mă cam încurcă. Să o lămurim odată, mânca-v-aş gura voastră! Facem albumul, facem canal de Youtube cu «La Familia». Aşa arată primul album «La Familia», să vezi cum o să arate ăsta, acum. E bombă! Pace”, a precizat Sișu.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed