HomeStiri Mondene Tu cum ţii telefonul? Spune-ne cum ţii telefonul şi îţi spunem ce personalitate ai

Tu cum ţii telefonul? Spune-ne cum ţii telefonul şi îţi spunem ce personalitate ai

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/02/Spune-ne-cum-tii-telefonul-si-iti-spunem-ce-personalitate-ai.jpg

Cum telefonul este cel mai folosit gadget în ziua de astăzi, nu este de mirare că avem deja un mod anume în care îl ţinem.

Oamenii de ştiinţă au analizat modul în care ţinem telefonul şi au ajuns la concluzia că exisă patru modalități.  Aşa că, îţi propunem un mic test. Alege dintre cele patru moduri în care îţi ţii telefonul şi află ce fel de personalitate ai.

Prima imagine

Prima imagine spune că ţii telefonul într-o mână, iar textul îl scrii folosind doar degetul mare de la cealaltă mână. Dacă faci acest lucru, înseamnă că eşti o persoană disciplinată, organizată şi mereu ştii ce este bine pentru tine, dar şi ce este rău.

Preferi să vorbeşti decât să asculţi, eşti o persoană căreia îi place să se exteriorizeze. Ai capacitatea de a diferenția dragostea reală de dragostea din interes, prefăcută. Nu eşti genul de persoană care să îşi asume riscuri într-o relaţie şi, în viaţă, nu îţi asumi prea multe responsabilităţi.

Atunci când cunoşti oameni noi, eşti foarte distantă la început, dar, odată ce aceştia îţi arată ca poţi avea încredere în ei, începi să devii mult mai deschisă, mai sociabilă.

A doua imagine

Textul este scris cu degetul mare, dar telefonul este ţinut cu ambele mâini. Acest mod de a ţine telefonul spune despre tine că eşti o persoană care aşteaptă să fie iubită, protejată, îţi place să primeşti atenţie, dar şi să fii copleșită cu gesturi ce arată grija celor din jur faţă de tine.

Îţi exprimi sentimentele cu greu, nimeni nu te poate înşela, iar intuiţia ta merge ca pe roate. Eşti mai mult decât vigilentă, dar nici nu ai foarte multă răbdare, lucru ce te poate pune în situaţii mai puţin plăcute.

A treia imagine

Telefonul este ţinut cu ambele mâini şi, dacă vrei să suni pe cineva, foloseşti degetele mari.

Frica şi anxietatea fac parte din viaţa ta şi cauţi pe cineva care să te înţeleagă în totalitate. Te adaptezi extrem de uşor, fiind foarte deschisă la acest lucru.

Dacă vrei să te faci remarcată în faţa cuiva, te pierzi foarte uşor cu firea, deoarece eşti destul de emotivă.

A patra imagine

Telefonul îl ţii cu mână, iar texul îl introduci folosind degetul mare al celeilalte mâini.

Dacă faci acest lucru, înseamnă că ai un comportament echilibrat, dar şi liniştit. Mereu eşti gata pentru a-i ajuta pe alţii, te sacrifici pe tine însăți pentru binele lor şi, tocmai din acest motiv, nu suporți când oamenii dragi ţie plâng, suferă.

Ierţi greşelile celor din jur cu viteza luminii, lucru ce nu este tocmai în avantajul tău, mai ales că eşti o persoană sensibilă. Ai momente în care eşti foarte energică şi spontană, dar ai şi momente în care tot ce vrei să faci este să te retragi în cameră şi să fii doar tu cu tine însăți.

La capitolul relaţii, eşti o persoană caracterizată de timiditate, nici nu se mai pune vorba de a face primul pas…

Trebuie să fii scoasă din zona ta de confort pentru a da tot ce este mai bun din tine.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed