HomeStiri Mondene Tu pe ce parte dormi? Iata beneficiile dormitului pe partea stanga!

Tu pe ce parte dormi? Iata beneficiile dormitului pe partea stanga!

autor Arseni Dana
Data publicării: Data actualizării: 3,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/04/Tu-pe-ce-parte-dormi-Iata-beneficiile-dormitului-pe-partea-stanga.jpg

Știai că partea pe care obișnuiești să dormi îți poate influența sănătatea?

Specialiștii spun că partea stângă este cea mai bună pentru a dormi, asigurând o mai bună funcționare a organelor. Atunci când dormim ne gândim doar să ne simțim confortabil, însă partea stângă ne asigură, pe lângă altele, o îmbunătățire a digestiei.

Iată o listă cu avantajele dormitului pe partea stângă:

  1. Sistemul limfatic

Sistemul limfatic este responsabil pentru transportul substanțelor hrănitoare ale organismului, care trebuie filtrate pe partea stângă. Din acest motiv, dormitul pe partea stângă este benefic pentru organismul nostru și pentru buna funcționare a sistemului limfatic, aflat, de asemenea, pe partea stângă.

  1. Îmbunătățește digestia

Cea mai mare parte a stomacului se află pe partea stângă a corpului. Dormitul pe această parte va favoriza buna funcționare a procesului digestiv, îmbunătățind sănătatea organismului. Dacă veți dormi pe partea stângă, veți contribui la procesul executat de sucurile digestive.

  1. Sănătatea inimii

Dacă vă doriți să vă mențineți inima sănătoasă, puteți începe prin dormitul pe partea stângă. Procesul care se desfășoară la nivelul inimii este influențat de poziția noastră de somn. Pomparea sângelui este îmbunătățită datorită dormitului pe partea stângă.

  1. Durerea stomacului

După o masă copioasă simți nevoia să dormi, chiar dacă este zi. Ei bine, pentru o mai bună digestie și dacă vrei să eviți durerile de stomac, trebuie să dormi pe partea stângă…

Deși pare ciudat, este adevărat. Partea stângă este cea mai potrivită pentru dormit. Conform spuselor doctorului John Douillard, se recomandă să dormim pe partea stângă, întrucât se îmbunătățește funcționarea organelor.

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed