HomeStiri Mondene Tudor Chirilă, destăinuiri din carieră

Tudor Chirilă, destăinuiri din carieră

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 992 views
tudor-chirila-este-noul-antrenor-ldquo-vocea-romaniei-rdquo_3 in Stiri Mondene

De curând, actorul și muzicianul Tudor Chirilă (43 de ani) a oferit un interviu unui ziar local, unde a declarat câteva lucruri atât despre carieră, cât şi despre părinţii săi. 

tudor-chirila-este-noul-antrenor-ldquo-vocea-romaniei-rdquo_3

În ceea ce îi priveşte pe părinţii săi, Ioan Chirilă, un cunoscut jurnalist sportiv, şi Iarina Demian, o actriţă foarte talentată, Tudor a mărturisit că niciodată nu a fost obligat de părinţii săi să aleagă o anumită carieră sau un anumit drum în viaţă, după bunul lor plac.

„Amândoi au fost nişte părinţi care ne-au lăsat să facem ce vrem. Nu ne-au împins de la spate să facem pian, engleză, balet sau mai ştiu eu ce, cum se întâmplă în ziua de azi. Copiii sunt puşi să facă atât de multe activităţi pentru un viitor sigur şi pentru satisfacţia egoistă a părinţilor, încât ajung să rateze cel mai important lucru: joaca”, a declarat actorul, în cadrul interviului.

„Mama, ca actor, era excelent plătită, nu se poate compara cu ce se întâmplă azi. Noi, astăzi, dacă ieşim în stradă să cerem o mărire salarială (eu, spre exemplu, câştig 1.800 de lei pe lună) cred că ne trezim cu lături în cap. Actorii nu mai sunt priviţi ca repere valorice, ci doar ca nişte saltimbanci a căror meserie e un moft, ceva uşor de reprodus de ceilalţi, dar, na, «ceilalţi» se ocupă de «treburi serioase»”, a adăugat acesta.

Fiind întrebat dacă s-a gândit vreodată să plece din ţară, Tudor a afirmat:

„Nu prea am apucat să mă gândesc la asta pentru că eu am avut norocul să mă angajez la teatru pe la 22 de ani. Când m-am angajat la Comedie, deja jucam într-un spectacol în care mă distribuise Tocilescu. Şi înainte jucasem la Frunză, în proiectul Uniter – Trupa pe Butoaie. Astfel că în anul patru de facultate, la sfârşit, eu deja jucam. Oamenii nu pleacă din ţară pentru că le merge profesional.”

Sursa foto: dragosu.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed