HomeStiri Mondene Tudor Chirilă, mesaj după ce s-a anunțat abrogarea ordonanței de urgență: „Rămânem în stradă”

Tudor Chirilă, mesaj după ce s-a anunțat abrogarea ordonanței de urgență: „Rămânem în stradă”

autor Elena Yvette
801 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/02/tudor-chirila-mesaj-dupa-ce-s-anuntat-abrogarea-ordonantei-de-urgenta-ramanem-strada.jpg

Tudor Chirilă, un susținător declarat al protestelor organizate împotriva ordonanței de urgență (OUG) adoptată în seara de 31 ianuarie de către Guvern, a transmis un mesaj fanilor la scurt timp după ce premierul a anunțat abrogarea OUG.

tudor-chirila-mesaj-dupa-ce-s-anuntat-abrogarea-ordonantei-de-urgenta-ramanem-strada

Tudor Chirilă a fost în fiecare zi prezent la protestele organizate în capitală. Acesta a avut mereu o poziție contrară față de ordonanța de urgență ce presupunea modificarea codului penal și a îndemnat pe toată lumea să iasă în stradă, pentru că doar așa vocea poporului se va face auzită, iar OUG va fi abrogată.

Seara trecută, premierul Sorin Grindeanu a făcut anunțul așteptat de toată lumea. Acesta a spus că va convoca astăzi o ședință de Guvern, în care se va discuta abrogarea ordonanței de urgență care a scos în stradă în ultimele zile sute de mii de oameni.

Cu toate că un prim pas către schimbare a fost făcut, oamenii nu par a crede informația până nu văd faptele. Aceștia spun că se vor liniști abia după ce schimbările promise seara trecută vor fi publicate în Monitorul Oficial. Tudor Chirilă a avut un mesaj pentru fanii săi, la scurt timp după ce anunțul privind abrogarea a fost făcut public. Aceasta a spus că oamenii politici nu prezintă credibilitate și că cetățenii trebuie să rămână în stradă…

„Grindeanu zice că abrogă. Să publice în Monitorul Oficial și atunci mai vedem. Și după aia trebuie să urmărim cu ce modificări la codul penal se vor duce în Parlament. Din păcate, oamenii ăștia nu prezintă credibilitate. Cum să nu fii sceptic la cineva care dă ordonanțe noaptea? Așteptăm să vedem realitatea din spatele declarațiilor domnului Grindeanu. Îmi pare rău, dar politicienii români nu au cuvânt, deci nu pot fi crezuți decât după fapte. Până atunci, rămânem în stradă”, a scris Tudor Chirilă pe pagina sa de Facebook.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed