Home Stiri Tudor Chirilă, revoltat din cauza relaxării restricţiilor: „A scos România educată la o terasă şi-un mic”

Tudor Chirilă, revoltat din cauza relaxării restricţiilor: „A scos România educată la o terasă şi-un mic”

autor Mirela
525 views 2 minute timp de citit

Tudor Chirilă s-a arătat extrem de revoltat de relaxarea restricțiilor, deoarece nu s-au aplicat peste tot. Artistul este extrem de deranjat de faptul că școlile sunt închise, iar concertele nu se pot ține, restricțiile care le privesc fiind chiar mai aspre decât cele din 2020.

„Întâiul profesor al țării, președintele Klaus Iohannis a scos, însă, România educată la o terasă și-un mic. Singura șansă pentru ca profesorii să-și poată vedea față-n față toți elevii este să-i aducă la restaurant. Școlile rămân la fel de închise pentru „neesențiali”, adică pentru copiii de clasele a V-a, a VI-a, a VII-a, a IX-a, a X-a și a XI-a, din localitățile aflate în scenariu galben.

De fapt, evenimentele în aer liber au mai multe restricții decât anul trecut, ca să nu mai vorbim de faptul că se păstrează ideea la fel de absurdă că e mai sigur la interior decât la exterior”, a spus Tudor Chirilă, conform spynews.ro.

În urmă cu ceva timp, vedeta PRO TV a acordat un interviu pentru cei de la adevarul.ro și a vorbit despre cum este viața de artist pentru el.

„Da, eu sunt un individ care se simte destul de bine singur, îmi e şi frică de chestia asta. Nu sunt un tip care să aibă nevoie de public în afara scenei, există genul ăsta de oameni, care au nevoie de public oriunde se duc, oameni care vor să fie în centrul atenţiei. Eu nu simt aşa. Pe de altă parte, nici nu sunt atât de disperat după singurătate, încât să fac totul, ca să ajung în situaţia asta. Am fost foarte mult timp singur, în sentimentul clasic în care nu am avut o relaţie. Au fost perioade lungi în viaţa mea în care am fost singur din punctul ăsta de vedere, a fost şi greu, dar cred că singurătatea te ajută, cumva, să te raportezi la tine într-un mod mai profund”, a spus artistul în cadrul unui interviu acordat celor de la adevarul.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies