Home Stiri Tudor Chirilă și-a pierdut cumpătul și a oprit spectacolul, din pricina gestului făcut de o tânără din public

Tudor Chirilă și-a pierdut cumpătul și a oprit spectacolul, din pricina gestului făcut de o tânără din public

autor Negriu Elena
226 vizualizari

Actorul și cântărețul Tudor Chirilă s-a confruntat, recent, cu o situație care l-a deranjat foarte mult în timp ce se afla pe scena de la Unteatru. Acesta își interpreta rolul, când a observat o tânără care se afla printre spectatori și vorbea în același timp cu el, fapt care l-a deranjat peste măsură, cu atât mai mult cu cât se afla în primele rânduri, aproape de scenă.

2

Acesta și-a pierdut cumpătul și s-a văzut nevoit să oprească spectacolul, pentru a îi atrage atenția că gestul ei este lipsit de respect. Tudor Chirilă a povestit pe pagina sa oficială de Facebook cele întâmplate.

„Aseară la spectacol am avut din nou o domnișoară extraordinară în public. Bine, era un grup de trei, dar una a strălucit. Prima dată vorbea în același timp cu mine, la mai puțin de un metru distanță. Am fost nevoit să întrerup spectacolul pentru că pur și simplu nu puteam vorbi în același timp cu remarcile ei de popcorn.

I-am explicat în șoaptă că aici e teatru, nu cinematograf, suntem vii, chiar muncim și ea ne deranjează. Avea un amestec de zâmbet tâmp și rușinat, n-aș putea să vă indic proporția între stări”, a scris Tudor Chirilă.

Chiar înainte de acest incident, aceleiași domnișoare îi sunase telefonul tot în timp ce se desfășura piesa de teatru.

„Înainte de acest moment îi sunase telefonul, scurt. Asta deși la începutul spectacolului o domnișoară din echipa «Unteatru» rugase spectatorii să-și închidă telefoanele. După ce am apostrofat-o șoptit, am reluat jocul.

Emoția noastră și a publicului fusese deja puternic zdruncinată, așa că revenirea la starea inițială era dificilă. Oricum, n-am fost lăsați s-o atingem, căci domnișoarei, da, aceleiași, i-a sunat alarma de la telefon. De data asta a fost amendată de colega mea (eu aș fi abandonat o cauză pierdută). O nuanță nouă a apărut în vocea «pițișoarei» (rezultatul împerecherii între domnișoară și pițipoancă): țâfna.

Cu țâfnă, deci, i-a explicat colegei mele că e o alarmă, ce-ar vrea să facă? Momentul m-a închis definitiv (restaurant) și am considerat-o o cauză pierdută”, a mai scris acesta.

Artistul și-a exprimat părerea cu privire la felul în care astfel de persoane se comportă în sălile de teatru, precizând că spectacolul echipei sale a fost depunctat pentru incidentul respectiv și a făcut apel ca cei care cumpără bilete la teatru să se comporte în mod civilizat.

„Cu toate astea, cred că asemenea exemplare, dacă sunt lăsate să zburde liber într-un spectacol de teatru, riscă să se substituie rolurilor noastre. Spectacolul nostru a fost depunctat de un spectator pe mystage.ro pentru că am făcut o asemenea întrerupere în trecut. A primit trei stele și explicația că nu trebuie făcută educație cu forța.

Eu răspund că n-am forțat pe nimeni, dar dacă teatrul este casa mea, atunci tu trebuie să te conformezi regulilor casei mele. Faptul că plătești bilet îți garantează accesul la spectacol, nu-ți dă și dreptul să faci ce vrei în casa mea. Da, de fiecare dată când aceste reguli sunt încălcate, eu voi lua atitudine. Chiar dacă cu prețul unui scurtcircuit al efemerei împliniri de catharsis.

În seara asta de la 21:00 avem ultimul spectacol din stagiune. Vă așteptăm cu telefoanele pe modul silențios și fără alarme. Și poate cu invitația de a ne asculta. Promitem să jucăm foarte bine. Suntem profesioniști”, a conchis Tudor Chirilă…

Sursa: anamariavasile.com

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies