Home Stiri Tudor Chirilă și-a făcut public salariul. Cât câștigă acesta

Tudor Chirilă și-a făcut public salariul. Cât câștigă acesta

autor Elena Yvette
309 vizualizari

Nonconformism din fire, după cum bine îl știm, artistul Tudor Chirilă nu s-a ferit să dezvăluie care este salariul său. Recent, acesta a spus public cât câștigă în fiecare lună.

Tudor Chirilă și-a făcut public salariu. Cât câștigă acesta

Tudor Chirilă este cunoscut pentru stilul său direct de a spune lucrurilor pe nume. Acesta ia periodic atitudine pe pagina lui de Facebook referitor la diverse subiecte controversate, fiind susținut de numeroși fani care îi apreciază gândurile.

Acesta nu s-a ascuns nici când a fost vorba să dezvăluie care este venitul său lunar. Acesta a spus că în ziua de astăzi din meseria de actor se câștigă venituri modeste, în ciuda efortului pe care trebuie să-l depună orice artist, comparându-și salariul cu cel al mamei sale, care a avut aceeași profesie.

„Mama, ca actor, era excelent plătită, nu se poate compara cu ce se întâmplă azi. Noi, astăzi, dacă ieşim în stradă să cerem o mărire salarială – eu, spre exemplu, câştig 1.800 de lei pe lună – cred că ne trezim cu lături în cap. Actorii nu mai sunt priviţi ca repere valorice, ci doar ca nişte saltimbanci a căror meserie e un moft, ceva uşor de reprodus de «ceilalţi», dar na, ceilalţi se ocupă de «treburi serioase»”, a declarat fără rețineri artistul.

Tudor Chirilă este actor, muzician, compozitor și producător român. A devenit cunoscut publicului larg după ce a cântat alături de formația Vama Veche ca solist. După ce trupa respectivă s-a desființat, acesta a fondat trupa Vama, pentru a cânta în continuare publicului. De-a lungul timpului a jucat în numeroase filme de scurt și lungmetraj și a interpretat diferite roluri în spectacole de teatru…

În prezent, fanii îl pot vedea pe micile ecrane la Pro TV, unde este antrenor la emisiunea Vocea României. În anul 2012, Tudor Chirilă a publicat și o carte, „Exerciții de echilibru”, care s-a bucurat de un real succes.

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies