Tudor Chirilă și-a făcut public salariul. Cât câștigă acesta


701
loading...

Nonconformism din fire, după cum bine îl știm, artistul Tudor Chirilă nu s-a ferit să dezvăluie care este salariul său. Recent, acesta a spus public cât câștigă în fiecare lună.

Tudor Chirilă și-a făcut public salariu. Cât câștigă acesta

Tudor Chirilă este cunoscut pentru stilul său direct de a spune lucrurilor pe nume. Acesta ia periodic atitudine pe pagina lui de Facebook referitor la diverse subiecte controversate, fiind susținut de numeroși fani care îi apreciază gândurile.

Acesta nu s-a ascuns nici când a fost vorba să dezvăluie care este venitul său lunar. Acesta a spus că în ziua de astăzi din meseria de actor se câștigă venituri modeste, în ciuda efortului pe care trebuie să-l depună orice artist, comparându-și salariul cu cel al mamei sale, care a avut aceeași profesie.

„Mama, ca actor, era excelent plătită, nu se poate compara cu ce se întâmplă azi. Noi, astăzi, dacă ieşim în stradă să cerem o mărire salarială – eu, spre exemplu, câştig 1.800 de lei pe lună – cred că ne trezim cu lături în cap. Actorii nu mai sunt priviţi ca repere valorice, ci doar ca nişte saltimbanci a căror meserie e un moft, ceva uşor de reprodus de «ceilalţi», dar na, ceilalţi se ocupă de «treburi serioase»”, a declarat fără rețineri artistul.

Tudor Chirilă este actor, muzician, compozitor și producător român. A devenit cunoscut publicului larg după ce a cântat alături de formația Vama Veche ca solist. După ce trupa respectivă s-a desființat, acesta a fondat trupa Vama, pentru a cânta în continuare publicului. De-a lungul timpului a jucat în numeroase filme de scurt și lungmetraj și a interpretat diferite roluri în spectacole de teatru…

Citește și:  Mihaela Borcea dezvăluie adevărul: „Mercurul a făcut ravagii în corpul meu”

În prezent, fanii îl pot vedea pe micile ecrane la Pro TV, unde este antrenor la emisiunea Vocea României. În anul 2012, Tudor Chirilă a publicat și o carte, „Exerciții de echilibru”, care s-a bucurat de un real succes.

loading...