HomeStiri Mondene Tuncay Ozturk nu mai e prieten cu limba română de când s-a despărțit de Andreea

Tuncay Ozturk nu mai e prieten cu limba română de când s-a despărțit de Andreea

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 977 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/01/Tuncay-Ozturk-nu-mai-e-prieten-cu-limba-română-de-când-s-a-despărțit-de-Andreea.jpg

Tuncay Ozturk a avut o imagine impecabilă cât timp a format un cuplu cu frumoasa Andreea Marin. De când s-au despărțit însă, bărbatul face gafe peste gafe.

Tuncay Ozturk nu mai e prieten cu limba română de când s-a despărțit de Andreea

Medicul Tuncay Ozturk încearcă să-și țină aproape fanii chiar și după scandalul legat de despărțirea dintre el și fosta sa parteneră de viață, care l-a pus într-o lumină foarte proastă, postând constat pe rețelele de socializare fotografii, articole despre sănătate sau mesaje. Numai că nu poate merge perfect chiar totul de fiecare dată.

În ultima fotografie urcată pe Facebook, Tuncay Osturk apare îmbrăcat într-un tricou gri, având mânecile suflecate până în dreptul cotului, purtând mănuși chirurgicale. Numai că acesta nu a considerat suficientă imaginea și s-a gândit să adauge și o descriere. „O instantanee, înainte de a intra în tratament”, a scris acesta făcând o gafă de proporții.

Conform Dicționarului explicativ al limbii române, „instantaneu” este un substantiv de gen neutru, acesta cerând articolul nehotărât „un” și nicidecum „o”, folosit în general pentru genul feminin. De asemenea, întrucât era o singură imagine, corect ar fi fost ca medicul să folosească forma de singular a substantivului, respectiv „instantaneu”, și nu „instantanee”. Astfel, conform normelor ortografice, descrierea corectă ar fi fost: „Un instantaneu, înainte de a intra în tratament”.

Cu toate acestea, fanii nu par să fi observat greșeala făcută de Tuncay Osturk, întrucât nici la două ore după postare nimeni nu i-a atras acestuia atenția asupra greșelilor făcute. „Succes”, „Vă pup”, „Mult succes, domnule doctor”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de admiratori, care nu par să fi citit descrierea…

Tuncay Osturk a avut o relație de câțiva ani cu Andreea Marin, cunoscându-se chiar în cabinetul medicului care pe atunci profesa în țara sa natală, Turcia. Cei doi s-au separat spre sfârșitul anului trecut, motivele nefiind foarte clare. Cei doi urmează să divorțeze oficial în luna februarie.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed