HomeStiri Mondene Tuncay Ozturk vorbeşte despre povestea sa de iubire

Tuncay Ozturk vorbeşte despre povestea sa de iubire

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
img in Stiri Mondene

Soţul Andreei Marin, Tuncay Ozturk, a vorbit despre începutul relaţiei sale cu frumoasa prezentatoare TV, dar şi despre planurile acestora, în cadrul unui interviu oferit unui post de televiziune local.

img

În urma întrebărilor adresate despre cum anume a cunoscut-o pe Andreea, acesta a povestit următoarele:

„Când a venit Andreea Marin la mine pentru tratament, mi s-a spus că vine cineva important, dar nu o știam despre cine este vorba. Din România îi știam pe Hagi, care e o legendă și în Turcia, și pe cei din fotbal. Am început tratamentul cu ea. A fost destinul, a venit la mine. În mod normal nu așa s-ar fi întâmplat”, a povestit Tuncay în urma interviului oferit pentru postul local de televiziune.

La întrebarea dacă între el şi soţia sa a fost dragoste la prima vedere, acesta a răspuns:

„Nu. Este exagerat. Nu a fost dragoste la prima vedere. A stat două sau trei zile la tratament. Eram concentrat pe ceea ce fac, ca ea să fie mai bine, nu mă gândeam la altceva atunci. Înainte să facem un pas împreună, ne-am deschis foarte mult inima. A fost spontan, am vorbit mult, foarte mult și am ajuns aici”.

„S-a întors după câteva luni, atunci am devenit prieteni. Faptul că e o celebritate m-a făcut să fiu și mai stresat. Când venea ea nu eram fericit, pentru că trebuia să mă ocup de ea, așa e cu pacienții vip. După un an și jumătate și-a rezolvat toate problemele și a fost mai deschisă, atunci ne-am deschis unul față de celălalt”.

Acesta nici nu ştia la început cât de renumită era cea care avea să îi devină soţie.

„Prima dată când am venit aici în România am înțeles cât este de cunoscută. Nu am crezut că e chiar așa, chiar dacă toată lumea îmi spunea asta”.

Cei doi par a fi mai îndrăgostiţi şi mai fericiţi pe zi ce trece, tot mai mult. 

Sursa photo: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed