Home Stiri Uimitoarele beneficii dovedite științific dacă faci semnul Sfintei Cruci și te rogi înainte de fiecare masă

Uimitoarele beneficii dovedite științific dacă faci semnul Sfintei Cruci și te rogi înainte de fiecare masă

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1k views 3 minute timp de citit

Într-o societate modernă plină până la refuz de alimente toxice, modificate genetic, care ne alterează sănătatea la fiecare masă, metodele bunicilor noștri pentru o viață lungă sunt încă funcționale.

Savanții ruși au făcut o descoperire epocală printr-un experiment recent. Binecuvântarea mâncării și băuturii înainte de masă prin semnul Sfintei Cruci și rugăciune a dus la purificarea acestora de bacterii dăunătoare și substanțe toxice pentru corpul uman.

Angelina Malakhovskaya, unul dintre fizicienii care s-au ocupat timp îndelungat de acest experiment, a vorbit în final despre rezultatele acestuia. S-a recunoscut astfel că aceste gesturi mistice aduc sursa vieții (apa și alimentele) la un stadiu înalt de purificare. Timp de zece ani s-a studiat compoziția chimică a mâncării și băuturii. Fie că binecuvântarea a fost făcută de către un subiect credincios sau necredincios, rezultatele uimitoare au fost aceleași.

Nu se cunoaște mecanismul prin care incantația religioasă își face efectul, cert este că rugăciunea „Tatăl nostru” elimină bacteriile patogene indiferent de sursa lor. Testele asupra probelor preluate din ape stătătoare, fântâni și râuri tratate astfel au dovedit aceleași rezultate și rată de purificare majoră depistată în cazul alimentelor. Scăderea bacteriilor patogene după impactul rugăciunii spuse în mod regulat este de remarcat: chiar de mii de ori mai mic comparativ cu procentul descoperit înainte de filtrarea prin aspectul religios.

Frapant este faptul că până și cei atei sau care aparțineau altor religii au putut declanșa acest miracol științific după ce s-au rugat și au rostit „Tatăl nostru”.

Rezultatele descoperite de către oamenii de știință ruși nu se opresc la efectul asupra alimentelor și apei. Procedura se dovedește o inovație care dă speranțe și persoanelor care suferă de boli ale sângelui, cum ar fi hipertensiunea arterială sau numeroasele afecțiuni declanșate de către aceasta, presiunea sangvină diminuându-se în cadrul ritualului religios.

Singura condiție ca efectele să aibă loc este efectuarea corectă a semnului Sfintei Cruci, încât să se atingă punctele corespunzătoare ale corpului, iar altfel rezultatele sunt diminuate considerabil.

Sfinții Părinți au enunțat acest principiu miraculos cu mult înainte ca acest experiment să aibă loc. De exemplu, Părintele Arsenie Boca a spus: „Fă cruce pe tot ce mănânci și bei, fie ea și otrăvită, crucea anulează tot”.

Astfel observăm că spusele oamenilor binecuvântați de Dumnezeu, precum Părintele Arsenie Boca, nu au doar un sens metaforic, ci pot fi înțelese în sens propriu, în beneficiul sănătății oamenilor, atât din punct de vedere fizic, cât și spiritual…

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies