HomeStiri Mondene Uimitor! Iată ce se întâmplă dacă freci o felie de roșie pe față 3 secunde!

Uimitor! Iată ce se întâmplă dacă freci o felie de roșie pe față 3 secunde!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,9K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/12/Iată-ce-se-întâmplă-dacă-freci-o-felie-de-roșie-pe-față-3-secunde.jpeg

Pielea cu aspect roșiatic, inflamațiile și mâncărimile nu sunt deloc plăcute și nici aspectuoase. Apariția acestora este din cauza unor blocaje care apar la nivelul foliculilor de păr.

Se pare că roșiile sunt de folos pentru a ne scăpa de aceste probleme și elimină chiar și acneea, reducând aspectul cicatricilor care sunt provocate de aceasta.

Roșiile au un conținut bogat de vitaminele A, E, C, K și B6, toate acestea fiind de folos în procesul de micșorare a porilor și în hrănirea profundă a tenului.

Dacă ai mai mult timp la dispoziție, îți poți face chiar și o mască din roșii. Tot ceea ce ai de făcut este să tai roșia în partea superioară a ei în forma literei X, apoi o pui sub apă caldă și o cureți de coajă, pornind de la tăietura făcută. Ulterior, scoți semințele și amesteci ceea ce a rămas în blender, până se obține o pastă.

Paste obținută se aplică pe ten și se lasă să acționeze o oră, după care se clătește pentru a lăsa tenul curat.

Sau, dacă preferi, taie o jumătate de roșie, apoi o freci ușor pe zonele afectate ale tenului, după care te clătești…

Dacă nu vrei să rămâi cu urme de roșii pe față, amestecă jumătate de lingură de suc de roșii cu câteva picături de lămâie, aplici pe zonele afectate și lași să acționeze cinci minute, după care clătești la fel ca în cazurile anterioare.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed