HomeStiri Mondene Uite de ce poti suferi! Ceva ce nu ti-a spus nimeni pana acum!

Uite de ce poti suferi! Ceva ce nu ti-a spus nimeni pana acum!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 699 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/09/Uite-de-ce-poti-suferi-Ceva-ce-nu-ti-a-spus-nimeni-pana-acum.jpg

Atat femeile cat si barbatii sunt predispusi toata viata la diferite accidente, incidente atat de natura fizica cat si sufleteasca. In ceea ce priveste partea fizica cred ca stie toata lumea la ce putem face referire, insa cea mai ampla problema este atunci cand lucrurile din exterior ne afecteaza mai mult sau mai putin interiorul. Parca din acel moment totul se rupe, viata sta in loc si nici un chef de a merge mai departe nu vine la orizont.

Se spune ca modul in care sufera o femeie este diferit fata de cel al unui barbat. Aceasta idee este adevarata doar dintr-un singur punct de vedere si anume: noi, femeile stim foarte bine sa exteriorizam orice stare interioara, ori pentru a primi iertare ori simpatie din partea familiei, prietenilor sau chiar partenerului de viata. La barbati, situatia este putin mai altfel, deoarece acestia nu pot arata, mai ales de fata cu cei din jur ca cele intamplate i-ar putea afecta sau chiar i-a afectat in vreun mod negativ. Prefera sa ia in ras situatia dar noi presupunem ca in momentul in care ajung acasa, se inchid pentru cateva minute in baie si incepe prapadul.

Studii recente au aratat ca femeile au o tendinta mult mai mare decat barbatii de a cadea in patima alcoolului, deoarece se considera ca acestea ar fi mai slabe de inger si mereu vor cauta alinare in ceva- ciocolata, droguri sau alcool.

De cele mai multe ori, pentru aceste probleme legate de instabilitatea emotionala ce le impinge spre un alt si un alt pahar, sunt de vina chiar partenerii de viata. Tot cercetatorii au demonstrat ca femeile geloase, ajung in cele din urma sa fie de-a dreptul dependente si cu greu sa poata renunta la acest viciu, daca nu sunt de acord sa urmeze un adevarat tratament.

Gelozia este o boala grea, mai ales daca si partenerului ii mai place din cand in cand sa se joace cu nervii tai si pune paie pe foc. Tot ce trebuie sa faci pentru a nu cadea in alte extreme este sa mentii cantitatea consumata, recomandata de medici, de maximum o unitate de 100 ml de alcool la 2-3 zile, daca simtiti nevoia si credeti de cuviinta ca aceasta ar fi singura metoda ce va scapa de tot stresul acumulat si va da starea de bine de care aveti mare nevoie.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed