Uluitor: Cum ne influenţează Eclipsa de Soare din 21 august?

Share

Astăzi, 21 august 2017, va avea loc cea de 11-a eclipsă de soare din acest secol. Din păcate, eclipsa de soare nu va putea fi văzută pe cerul din România.

Uluitor Cum ne influenţează Eclipsa de Soare din 21 august 1

Eclipsa de soare va putea fi văzută doar în anumite părţi ale Europei. Islanda, Scoţia, Norvegia, Ţările de Jos, Portugalia, Belgia, Franţa si Spania sunt printre puţinele ţări din Europa care se vor putea bucura de eclipsă.

Această eclipsă de soare este prima din acest secol care va „întuneca” Statele Unite ale Americii.

Uluitor Cum ne influenţează Eclipsa de Soare din 21 august

În fotografia de mai sus putem vedea harta Eclipsei de Soare care va străbate Statele Unite ale Americii.

Eclipsa totală de soare din data de 21 august din Statele Unite ale Americii reprezintă o premieră în ultimii 99 ani în această ţară. Eclipsa de soare va fi o veritabilă mană cerească pentru oamenii de ştiinţă, care vor să exploateze acest eveniment rar pentru a înţelege mai bine Soarele, câmpul lui magnetic şi efectele acestuia asupra atmosferei terestre.

„Această eclipsă totală de soare vizibilă în Statele Unite ale Americii este o ocazie unică în timpurile moderne, care permite unei ţări întregi să participe la observaţii cu tehnologia de azi şi social media. Imaginile şi datele provenind de la milioane de oameni vor fi colectate şi analizate ani de zile de oamenii de ştiinţă”, a declarat Carrie Black, reprezentantă a Fundaţiei Naţionale de Ştiinţă în cercetarea Soarelui.

Total Solar Eclipse phases. Composite Solar Eclipse.

Ce trebuie să facem în timpul Eclipsei de Soare?

Ezoteriştii spun că în timpul eclipselor trebuie să ne alimentăm bine, cu produse 100% naturale. Consumul de fructe şi legume energizează şi oferă o stare de bine.
Se spune că în această zi este foarte bine să te înconjori de prieteni, de rude, de cei la care ţii. Soarele are o energie unificatoare. Persoanele certate se pot împăca în această zi. Este momentul perfect în care ne putem pune gândurile pe hârtie, ideile, visurile. Se spune că în nopţile de eclipsă e important să desenăm sau să scriem pentru a potenţa energia interioară, creativitatea, deschiderea spre nou.

În perioada de eclipsă se activează amintirile din vieţile anterioare. Cu puţină meditaţie şi odihnă vei putea pătrunde în tainele cele mai adânci ale eului tău.
Stai departe de tehnologie. Este o zi perfectă în care trebuie să te conectezi cu natura. Folosirea gadgeturilor în această zi poate provoca insomnii şi stări de anxietate.

Dacă eşti o persoană hipersensibilă ori ai suferit recent o traumă emoţională, este bine să nu te înconjori de mulţi oameni. Nu înseamnă neapărat că trebuie să te izolezi, ci pur şi simplu să faci ceva creativ, să profiţi la maximum de energia benefică a acestei zile…

Sportul ajută, de asemenea, la descătuşarea de energiile negative, de stările proaste de dispoziţie. Alergatul în aer liber şi exerciţiile fizice în natură sunt armele perfecte împotriva blocajelor emoţionale pe care le poate aduce eclipsa.

 

Sursa: teotrandafir.com


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news