HomeStiri Mondene Un actor celebru a dezvăluit cum arătau scenele de sex la începutul cinematografiei

Un actor celebru a dezvăluit cum arătau scenele de sex la începutul cinematografiei

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 788 views
un-actor-celebru-dezvaluit-cum-aratau-scenele-de-sex-la-inceputul-cinematografiei in Stiri Mondene

Vasile Muraru este un veteran al filmelor și al teatrului românesc. Într-un interviu recent, actorul a vorbit despre cariera sa și despre cum arătau scenele mai senzuale din filmele în care a jucat în tinerețe.

un-actor-celebru-dezvaluit-cum-aratau-scenele-de-sex-la-inceputul-cinematografiei

Actorul Vasile Muraru are până acum numeroase filme la activ și a avut ocazia să vadă cât de mult a evoluat cinematografia în doar câteva decenii. De departe, cele mai multe schimbări s-au produs în scenele erotice, întrucât la începutul cinematografiei nu erau permise decât săruturile, uneori și acestea fiind considerate prea îndrăznețe.

Într-un interviu recent, Vasile Muraru a povestit că acum mai bine de 30 de ani juca rolul unui crai și avea câte o iubită în fiecare loc prin care a trecut. Cu toate acestea, dragostea dintre ei se concretiza doar în săruturi.

„Pe vremea mea, în așa-zisele scene de sex, doar ne sărutam. Așa a fost în noi, cei din linia întâi. Eu eram craiul trupelor române și în fiecare localitate ce era eliberată, aveam câte o fată. La filmări, când treceam la acțiune, doar ne pupam, atât”, a mărturisit Vasile Muraru pentru Libertatea.

un-actor-celebru-dezvaluit-cum-aratau-scenele-de-sex-la-inceputul-cinematografiei1

Deși nu este pudic, bărbatul a susținut că scenele de sex de astăzi nu îi sunt pe plac pentru că pur și simplu nu a fost obișnuit cu ele. „Eu sunt de altă factură, la bază sunt țăran, nu m-aș fi văzut în astfel de scene. Iar acum nu mai… mi-a trecut vremea”, a mai adăugat acesta. Actorul a jucat și în filmul „Ana, mon amour”, lansat recent și care conține și câteva scene de sex. În privința acestora, Vasile Muraru s-a rezumat să spună doar că „s-au filmat fără mine, nu le-am văzut”…

Vasile Muraru este unul dintre cei mai de succes actori din România. Timp de peste 30 de ani a format un cuplu comic cu colegul său de breaslă, Nae Lăzărescu.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed